Безжично слушање во повеќе соби

Уживајте во музиката безжично во повеќе простории во домот. Овозможете им на луѓето во различни простории да слушаат различни песни или, пак, слушајте ја омилената музика низ целата куќа. 

Контролирајте ја музиката што се репродуцира во сите соби

Овозможете ѝ на музиката да ве следи во домот со опцијата за слушање во повеќе простории, контролирана преку апликацијата Sony | Music Center (претходно нарекувана SongPal). Користете SongPal Link за да групирате заедно одредени звучници во вид на лента и звучници од Sony.

Уживајте во музиката на начин по ваша желбаФункцијата Chromecast built-in за слушање во повеќе простории е достапна кај безжичните звучници од Sony.

Уреди и извори на музика

Безжичното слушање во повеќе простории е поддржано од одредени производи на Sony, меѓу кои и безжични звучници, звучници во вид на лента, AV ресивери и системски компоненти. Можете да користите различни извори на музика.

Како да го поставите вашиот систем за безжично слушање во повеќе соби

Овде може да пронајдете повеќе информации за безжична репродукција на звук во повеќе простории преку компатибилни звучници и уреди на кои е инсталирана апликацијата Sony | Music Center.

Компатибилни звучници за безжично слушање во повеќе простории
Компатибилни плеери за безжично слушање во повеќе простории