Слика од Систем за звук со голема моќ V77DW
Слика од Систем за звук со голема моќ V77DW
Слика од Систем за звук со голема моќ V77DW
Слика од Систем за звук со голема моќ V77DW
Слика од Систем за звук со голема моќ V77DW
Слика од Систем за звук со голема моќ V77DW
Слика од Систем за звук со голема моќ V77DW
Слика од Систем за звук со голема моќ V77DW

Функции

Проследувајте звук преку Wi-Fi®

Проследувањето звук преку Wi-Fi ви овозможува да уживате во омилените содржини преку вашите уреди што поддржуваат Chromecast built-in, но и да добиете пристап до музичките датотеки во вашиот компјутер или домашен медиумски сервер што е компатибилен со DLNA.

Едноставен начин за испраќање музика кон вашите звучници

Chromecast built-in ви овозможува да ги проследувате омилените апликации за музика од личниот уред кон звучниците. Само допрете го копчето за проследување во апликацијата за музика во вашиот телефон или таблет-уред со Android, iPhone, iPad, Mac®, лаптоп со Windows или Chromebook и изберете звучник или група звучници за да започнете.

Поврзете се со сета ваша музика со Spotify

MHC-V77DW е компатибилен со Spotify Connect, така што можете да ја користите вашата претплата на Spotify за да уживате во вашите омилени листи за репродукција со моќност како за забави.

Тркалца и рачка за полесна преносливост

е создаден за лесно пренесување, така што ќе можете да го носите звукот кој ја исполнува просторијата со вас насекаде.

Променете ги поставките за време на забавата со контрола преку гестикулации

Збогатете ја забавата со еден лесен потег. Забавната и интуитивна контрола со гестикулации ви овозможува контрола на функциите за време на забавите, вклучувајќи осветлување, ефекти за диџеи и звучни ефекти на микрофонот. За да менувате песни може да прелистувате лево и десно, или нагоре и надолу за менување на јачината на звукот. Збогатувањето на забавите никогаш не било полесно. 

Ослободете ја вашата музика со безжичната функција за слушање во повеќе простории

Овозможете ѝ на музиката да ве следи во домот со функцијата за безжично слушање во повеќе простории, контролирана преку апликацијата Sony | Music Center (претходно нарекувана SongPal). Таа ви овозможува да групирате одредени звучници во вид на лента и звучници од Sony. Со групниот режим може да уживате во истата музика преку повеќе звучници истовремено, а со единечниот режим може да уживате во различна музика преку повеќе звучници.

Беспрекорно проследување со NFC и Bluetooth технологија

Near Field Communication (NFC) и Bluetooth® технологијата ги елиминираат потребата од поврзување со кабли и сложените постапки за поставување. Со вашиот уред кој поддржува NFC допрете го MHC-V77DW за брзо и лесно поврзување, а потоа започнете со проследување на вашата музичка збирка. Немате NFC? Нема проблем. Поврзете се преку технологијата Bluetooth и тоа е сè.

Уживајте со висококвалитетно проследување преку Bluetooth® со LDAC™

LDAC е нова технологија за звук од Sony која ви овозможува да уживате во најквалитетен безжичен звук преку технологијата Bluetooth. Со пренос на до 3x повеќе податоци, LDAC овозможува подобро безжично слушање на сета ваша музика.

HDMI влез за едноставно поврзување

Поврзете го телевизорот на едноставен начин за да добиете длабок и моќен звук од сите ваши филмови и песни. Благодарение на HDMI приклучокот, сè што треба да направите е да поврзете еден кабел.

Светлата на звучниците создаваат атмосфера за забави

Загрејте ја атмосферата со осветлување на звучниците како во ноќните клубови. Светлата се насочуваат низ леќа за да распространат широк светлосен шаблон во линии. Светилките може да се контролираат преку апликацијата Fiestable или системот, а потоа гледајте како се синхронизираат со ритамот на музиката и создаваат атмосфера како во ноќните клубови во вашиот дом.

USB приклучокот овозможува приклучување и репродукција

Со помош на USB приклучокот, ќе можете да приклучите USB уред, паметен телефон, таблет-уред или лаптоп и да ги слушате сите ваши дигитални датотеки. Тој нуди компатибилност со MP3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC и DSD форматите и ви овозможува да слушате различни листи за репродукција на забавите.

Функциите за караоке ви овозможуваат да пеете заедно со песната

Лесно организирајте натпревари во караоке со пријателите: само поврзете го MHC-V77DW со телевизор и вметнете DVD со караоке, или пејте заедно со песните од YouTube™ преку технологијата Bluetooth®. Двата влезови за микрофон, како и бодувањето и звучните ефекти ви овозможуваат да ги здружите силите со вашите пријатели за најдобриот натпревар во пеење. Вградената функција за регулирање на јачината на вокалите за караоке дури и ги стишува гласовите на CD дисковите за да можете да ги пеете сите омилени песни.

FM радио приемник за вашите омилени емисии

Сакате а ги слушнете вашите омилени диџеи? Едноставно вклучете се преку FM вртливото копче на радиото и дознајте што се нуди.

Контролен панел отпорен на прскање за долготрајност

Горната површина на MHC-V77DW е отпорна на прскање и прав и лесна за чистење, така што ќе можете да продолжите со забавата цела ноќ, дури и ако истурите пијалак.

Режимот Fiesta ви го доближува звукот на забавите, кад и да сте

Притиснете го копчето за режимот Fiesta за да уживате во голем звучен притисок како во музичките сали во секакво опкружување, па дури и надвор.

Спецификации

Размрдајте ја забавата со овој пренослив „сè-во-едно“ систем за звук. Светилките за забава се синхронизираат со моќниот звук за да ја разиграат атмосферата - сето тоа можете едноставно да го контролирате од вашиот паметен телефон со апликациите Sony | Music Center и Fiestable - а можете да добиете неограничен пристап до музика со Spotify Connect и Chromecast built-in.
  • Уживајте во моќен звук со дизајнот „сè-во-едно“ кој овозможува заштеда на простор

  • Преземете ја контролата врз осветлувањето и диџеј ефектите со апликациите Sony | Music Center и Fiestable

  • Заштитен од истурени течности со контролен панел отпорен на прскање

  • Проследувајте ја вашата музика преку Chromecast built-in и Spotify Connect

  • Едноставно преминете од вашиот дом до забавата со помош на рачката за патување и тркалцата

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина