Услуги за проследување 

Со Chromecast built-in (претходно Google Cast™) во звучниците на Sony може да проследувате музика/песни/podcast содржини/листи за репродукција од 100+ апликации за музика кон звучниците со допирање на копчето за проследување. Spotify Connect™ ви овозможува да ја контролирате музиката што се репродуцира преку звучниците со Spotify Connect™ во вашите уреди.

Едноставен начин за испраќање музика кон вашите звучници

Звучниците на Sony се испорачуваат со Chromecast built-in кој ви овозможува да проследувате музика/песни/podcast содржини/листи за репродукција од вашите омилени апликации кон звучниците.

Лого за Google Cast

Функцијата Chromecast built-in за слушање во повеќе простории е достапна кај безжичните звучници од Sony.

Како да репродуцирате музика со Chromecast built-in
Лого на Spotify
Подобар начин за слушање во домот

Репродуцирајте од Spotify Connect™ преку звучниците во домот со Spotify Connect™ како далечински управувач. Уживајте во музиката заедно. Spotify Connect™ нуди секаква музика. Милиони песни достапни веднаш. Само побарајте ја музиката што ја сакате или дозволете му на Spotify Connect™ да избере нешто одлично. Spotify Connect™ може да се користи со телефон, таблет-уред, компјутер и звучници во домот. Така секогаш ќе ја имате совршената песна.

Како да репродуцирате музика со Spotify Connect™
Sony | Music Center (претходно нарекувана SongPal) ви овозможува да вршите повеќе функции додека уживате во музиката
Жена проверува колку енергија има во батеријата на нејзиниот паметен телефон.
Отсега нема потреба да се грижите за батеријата

Уживајте во музиката преку услуга за проследување без да се грижите за батеријата на паметниот телефон.

Маж разговара на телефон додека слуша музика преку безжичниот звучник од Sony.
Разговарајте преку телефонот додека проследувате

Одговарањето на повик не претставува причина за прекинување на музиката. Уживајте во проследувањето додека разговарате.

Жена игра игри додека слуша музика преку безжичен звучник од Sony.
Уживајте во музика и игри истовремено

Можете да ја проследувате омилената музика и да играте игри на паметниот телефон во исто време, за двојно поголемо задоволство.

Компатибилни уреди за Chromecast built-in
Компатибилни уреди за Spotify Connect™
Компатибилни уреди за „Works with the Google Assistant“