ЗВУЧНИЦИ ВО ВИД НА ЛЕНТА

2.1-кан. звучник во вид на подлога за ТВ со Wi-Fi/Bluetooth® технологија

HT-XT2
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на подлога за ТВ со Wi-Fi/Bluetooth® технологија
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на подлога за ТВ со Wi-Fi/Bluetooth® технологија
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на подлога за ТВ со Wi-Fi/Bluetooth® технологија
Една кутија. Звук што ја исполнува просторијата.

Уживајте во секој филм и листа со песни со звук што ја исполнува просторијата преку овој звучник во вид на подлога за ТВ. Со моќните ниски тонови од вградениот сабвуфер и можноста за безжично поврзување дополнителни звучници и услуги за проследување преку Wi-Fi® или Bluetooth®, може да уживате во одличен звук низ целиот дом.

Вкупна излезна моќност од 170W
Вкупна излезна моќност од 170W

Вклучете го и слушајте сè со номиналната излезна моќност од 170 W.

2.1-канален опкружувачки звук
2.1-канален опкружувачки звук

Вуферите и високотонците на двата краја од вашиот звучник во вид на подлога за ТВ нудат моќни ниски тонови и неверојатно високи тонови низ широка површина за слушање.

Wi-Fi®
Безжичен звук

Поврзете го безжично со домашната мрежа и услугите за проследување музика од интернет преку вградениот Wi-Fi® или користете Bluetooth® за проследување звук од вашиот паметен телефон или таблет-уред.

Слушајте повеќе детали од сите содржини

Збогатете ја секоја песна, филм и серија со квалитет каков што заслужува. HT-XT2 има вграден сабвуфер за моќен бас, а 2-системските звучници содржат вуфер и високотонец за да создадат звук со целосен фреквентен опсег.

S-Force PRO преден опкружувачки звук
Бидете опкружени со звук

S-Force PRO преден опкружувачки звук

Нашата технологија за виртуелен опкружувачки звук ве пренесува во филмовите што ги сакате преку симулација на опкружувачки звук како во кино.

Создаден да одговара на вашиот телевизор

Овој компактен звучник во вид на подлога поддржува телевизори до 140 см (55”). Неговата мазна завршна обработка се вклопува беспрекорно со вашиот телевизор и систем за домашно кино.

Поврзете се

HDMI, USB и дигитални приклучоци

Отсега ќе можете да уживате во висококвалитетен звук за сè што слушате, благодарение на HDMI ARC, USB и дигиталните приклучоци. 

Подобар Bluetooth®

LDAC пренесува приближно три пати повеќе податоци (со максимална стапка на пренос: 990 kbps) од стандардниот Bluetooth® звук, за врвно уживање во безжичното слушање.

LDAC
Звук кој останува со вас

Проследувајте музика низ целиот дом со SongPal Link

Слушајте ја истата прекрасна песна низ целиот дом со опцијата за слушање во повеќе простории, контролирана преку апликацијата SongPal. Користете SongPal Link за да групирате одредени звучници во вид на лента и звучници од Sony, а потоа проследувајте музика во повеќе простории.

Едноставен пристап до вашата музика

Добијте лесен пристап до богат избор на музика и многу повеќе, благодарение на Chromecast built-in (претходно Google Cast™) и Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Проследувајте музика, онлајн радио и podcast содржини од вашиот паметен телефон, таблет-уред или лаптоп кон вашиот аудио уред. Само допрете го копчето за проследување.

Spotify
Spotify Connect

Репродуцирајте од Spotify преку вашиот аудио уред, користејќи ја апликацијата Spotify како далечински управувач.

Проследувајте со Chromecast built-in

Проследувајте музика, podcast-содржини и радио преку повеќе од 100 апликации за музика, како YouTube Music и многу други.

Спецификации и функции

Уживајте во неверојатен звук од сите ваши филмови и песни со овој компактен звучник во вид на подлога кој е совршен за телевизори до 140 см (55”). Поврзете пар дополнителни звучници за реалистичен безжичен опкружувачки звук со SongPal Link, слушајте преку Bluetooth® или проследувајте музика со поголем квалитет со LDAC. Вградениот сабвуфер нуди богат и моќен бас, а сè што е потребно е сместено во компактен дизајн.
  • S-Master дигитален засилувач за чист и квалитетен звук

  • Wi-Fi® со DLNA за проследување на музика

  • Поврзување преку Bluetooth® со компатибилност за LDAC за висококвалитетно слушање

  • Компатибилност со Chromecast built-in и Spotify за поголем пристап до музика

  • Поврзете звучници во други простории со SongPal Link

Излезна моќност (вкупна)
170W
Канали на засилувач
2.1-кан.
Влезни и излезни приклучоци
Bluetooth® пренос, Bluetooth® прием, HDMI® видео излез (1), USB, Етернет
ГОЛЕМИНА НА ГЛАВЕН УРЕД - САМО КУЌИШТЕ (Ш X В X Д) 
72 x 8 x 32,5 см

Што има во пакетот

Ознака во боја за картонската кутија, Batteries, Картичка за регистрација на потрошувачи (црно-бело), Водич за брзо поставување

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина