Слика од Аудио систем со голема моќ V90DW MUTEKI
Слика од Аудио систем со голема моќ V90DW MUTEKI
Слика од Аудио систем со голема моќ V90DW MUTEKI
Слика од Аудио систем со голема моќ V90DW MUTEKI
Слика од Аудио систем со голема моќ V90DW MUTEKI
Слика од Аудио систем со голема моќ V90DW MUTEKI
Слика од Аудио систем со голема моќ V90DW MUTEKI
MCH-V90DW со лого за MUTEKI
MUTEKI

Извонредно моќен звук (звук што ќе ве воодушеви) и „Масивен дизајн“.

Повеќе музика, светла и забава

Сакате да организирате поголема забава? MHC-V90DW ви нуди сè што ви е потребно за неверојатна ноќ: осветлување како во ноќен клуб, забавни функции за забави и моќен звук од 10 звучници. 

MHC-V90DW со функции за забава
Забавни функции за забава

Вклучете ги моќните светилки за забава, додајте го вашиот вокал во мелодијата и користете контрола со гестикулации за да создавате звучни ефекти како диџеите.

MHC-V90DW со NFC и BLUETOOTH®
Едноставно безжично проследување

Поврзете се преку BLUETOOTH® со моментално впарување преку NFC или користете услуги за проследување преку Wi-Fi.

MHC-V90DW со DVD плеер со HDMI излез
DVD плеер со HDMI излез

DVD плеерот ви овозможува да уживате во филмови со моќен звук. Користете го HDMI излезот за да го испратите видео сигналот до телевизорот.

Моќен звук за целиот подиум за танцување

Огромен звучен притисок. Звучници со голем дострел. Неверојатен бас и јасни високи тонови. Со висина од 170 см, MHC-V90DW нуди извонреден звук низ целиот подиум за танцување.

Осветлете ја ноќта

Расположете ги сите за да танцуваат цела вечер со вградените светилки на MHC-V90DW. Светилките за забава во разни бои проектираат шаблони на ѕидот зад нив, а силните светилки во звучниците светат и создаваат атмосфера како во ноќен клуб.

Бидете ѕвезда на забавата

Забавувајте ги луѓето со наменските влезови за микрофон и гитара на MHC-V90DW, така што ќе можете да ги пеете и свирите вашите омилени песни. 

Слика од микрофон и електрична гитара
Бидете диџеј со контролата со гестикулации 

Вградената контрола со гестикулации ги контролира режимите за миксета за диџеи и караоке. Создавајте ефекти како во ноќен клуб со едноставни движења или контролирајте ја репродукцијата на музиката со лизгање или ротирање на тркалцето.

Лого за Music Center
Контролирајте сè од подиумот за танцување

Sony | Music Center овозможува контрола на музиката и поставките за звукот преку вашиот телефон. Fiestable ги контролира боите на светилките, го прилагодува еквалајзерот и ги активира режимите за диџеи и караоке. Правете промени со движење на раката, со интуитивната контрола со движења.

Sony | Music Center за Android
Sony | Music Center за iOS
Повеќе начини за поврзување
MHC V90DW со DVD плеер со HDMI
Вашите филмови сега ќе бидат многу повозбудливи

Вградениот DVD плеер ви овозможува да уживате во омилените филмови со моќен звук што го нуди MHC-V90DW. Само ставете диск и употребете го HDMI излезот за да го испратите видео сигналот до вашиот телевизор или проектор.

Проследување преку Wi-Fi
Проследувајте песни преку Wi-Fi

Пристапете до вашите омилени услуги за проследување од интернет преку Wi-Fi® и контролирајте ја листата за репродукција преку вашиот телефон. 

NFC™ и BLUETOOTH®
Поврзете се безжично

Користете NFC со еден допир за моментално поврзување преку Bluetooth®. Или, пак, воспоставете Bluetooth® врска во поставките на вашиот уред.

USB влез
Поврзувајте уреди преку USB

Користете го USB приклучокот за брзо поврзување на дигитални музички формати, вклучувајќи MP3, AAC, WAV/AIF, FLAC, ALAC и DSD. USB приклучокот овозможува и полнење на вашиот телефон, така што никогаш нема да ви се испразни батеријата.

Навалете и тркалајте за лесно пренесување

Кога ќе посакате да го поместите MHC-V90DW, само држете ја практичната рачка за носење и навалете го надолу. Цврстите тркала ви овозможуваат да го донесете на секоја забава.

Поврзете дополнителни звучници без дополнителни жици

Сакате ли да ја зголемите јачината на звукот? Поврзете најмногу 10 компатибилни звучници со функцијата за безжично проследување забава за уште помоќен звук. Сè се одвива преку Wi-Fi, така што не ви се потребни кабли за поврзување.

Како да го поставите MUTEKI

Дали имате прашања за поставувањето и користењето на вашиот звучник? Или, пак, како да го поврзете со друга опрема. Нашите видео водичи ќе ви објаснат сè чекор по чекор.

Спецификации и функции

Направете ја забавата интересна за сите со домашниот аудио систем MHC-V90DW. Десет звучници создаваат звук со голема јачина, а со распространување на звукот музиката може да се слуша од секој агол. Вклучете ги вградените светилки за да добиете комплетна атмосфера за забава.
  • Подредени звучници во висина од 170 см за распространет звук

  • Осветлување како за забави, ефекти на осветлување на звучникот и за диџеи со апликацијата Fiestable

  • Вграден DVD плеер со HDMI излез

  • Контролата со гестикулации и движења преку паметен телефон го олеснува управувањето со музиката

  • Рачка и тркала за практично пренесување

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина