Поголемо безжично уживање со LDAC™

LDAC ќе ви овозможи да уживате во содржини со звук со висока резолуција чиј исклучителен квалитет е сличен со звукот со висока резолуција, користејќи максимална стапка на пренос: 990 kbps.

LDAC™: технологија за кодирање на звук за пренос на звук со висока резолуција

Missing Video data!

Споредба помеѓу LDAC и стандардната безжична технологија BLUETOOTH™

Надминете го квалитетот на звукот преку безжичната технологија Bluetooth™

Со 3x повеќе пренесени податоци во споредба со постоечката безжична технологија, LDAC може да одржува максимална бит длабочина и фреквентен опсег од 96 kHz/24 бита за време на преносот и остварува висока ефикасност при компресијата и репродукцијата.

Стабилна поврзаност и неверојатна јасност

Уживајте во звук со квалитет сличен на звукот со висока резолуција со уреди дизајнирани за LDAC. LDAC овозможува подобро безжично слушање на сета ваша музика. Исто така, може да ја промените бит-стапката за да ја усогласите со безжичното опкружување.

Како да уживате во звук со речиси висока резолуција на LDAC производи

Со безжичната LDAC врска можете лесно да емитувате звук со речиси висока резолуција од уреди како Walkman® или таблет-уред, како и да примате таков звук на безжични звучници, слушалки, звучници во вид на лента и компонентни аудио системи.

Компатибилни уреди што поддржуваат LDAC