Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Моќен звук

Звукот од 20 W и двата пасивни радијатори создаваат звук со моќен бас и се сместени во мал пакет.

Безжично поврзување

Воспоставете врска за момент преку Bluetooth® со NFC со еден допир за безжично споделување на музика.

Пренослив дизајн

Понесете ја вашата музика со вас, благодарение на лесниот дизајн и батеријата која трае 12 часа. 

Создадени за исклучителен звук

Засилување на бас, компактен дизајн

Уживајте во богат бас со преносливиот звучник SRS-X33. Двата пасивни радијатори ги подобруваат ниските тонови што се репродуцираат преку двата звучници со целосен опсег, поради што басот се засилува. 

Преработен звук

Со елиминирање на аналогните компоненти во повратната фаза, засилувачот S-Master обезбедува јасност и зголемена ефикасност.

Софистицирано зголемување на резолуцијата

Создадена за компензација на компресијата кај голем број дигитални аудио фајлови, DSEE ја подобрува музиката со обновување на високите тонови. 

Оптимизирана репродукција

ClearAudio+ претставува кулминација на истражувањето кое трае десетици години, а ги обединува нашите најважни технологии за обработка на звук.

Подобрете ги сите содржини што ги слушате

DSEE го обновува квалитетот кај компресираните аудио фајлови

Нашата технологија за подобрување на дигитален звук (DSEE) беше создадена за да го обнови звукот со висок опсег кој се изгубил во процесот на компресија на MP3 фајловите. Таа нуди богат и природен звук, кој го враќа оригиналниот изворен CD звук.

Висококвалитетно безжично проследување на звук

LDAC е нова аудио технологија од Sony која ви овозможува да слушате висококвалитетен безжичен звук преку Bluetooth®. Со 3x повеќе пренесени податоци, LDAC нуди подобрено уживање при безжичното слушање за целата ваша музика.

Толку мал што може да го подигнете и понесете со вас

Доволно мал и лесен за да го земете во рака и да го носите со вас, со издржливост на батеријата до 12 часа за континуирано слушање музика.

Компактна големина и преносливост

Благодарение на преносливиот и лесен дизајн, проследувањето музика е едноставно со безжичниот звучник SRS-X33 без разлика каде одите.

Уживајте во репродукција до 12 часа

Со издржливоста на батеријата до 12 часа може да слушате музика надвор или во затворени простории, независно дали сте во паркот или на забава.

Одлично поврзување

Уживајте во безжичен пристап со еден допир, поврзување со најразлични уреди кои имаат аналоген влез, приклучување во USB заради полнење и добијте дури и комуникации без користење на рацете кога ќе поврзете паметен телефон.

Дизајн кој говори сам по себе

Дизајн со дефинирана контура

Создаден да ве импресионира, SRS-X33 го обединува стилот со квалитетот. Неговиот нагласен периметар е препознатлив знак за дизајнот со дефинирана контура, кој создава елегантна форма која хармонично се вклопува во вашиот простор.

Совршено се вклопува насекаде

Без разлика дали е во вашата кујна, дневна соба или спална, стилскиот дизајн на SRS-X33 претставува елегантно надополнување на секоја просторија.

Спецификации и функции

Компактниот и пренослив безжичен звучник SRS-X33 може да се постави секаде. Одзивот на басот од 60 Hz и двата пасивни радијатори ќе ја исполнат вашата просторија со моќен звук. Брзо поврзување и проследување преку Bluetooth® и NFC со еден допир. Дигиталниот засилувач S-Master помага во создавање на чист звук, независно дали изворот на музика е паметен телефон, компјутер или пренослив аудио уред.
  • Подобрувањето со DSEE го обновува квалитетот на компресираните фајлови

  • S-Master дигитален засилувач за чист и квалитетен звук

  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC со еден допир

  • Музика со одличен звук со ClearAudio+

  • Траење на батеријата до 12 часа

Димензии на звучник
Целосен опсег: Прибл. 34 мм во дијаметар x 2
Излезна моќност
20W
Траење на батеријата
12 часа
Влезни и излезни приклучоци
Влезен мини стерео приклучок, Микро USB приклучок
Фреквентен опсег на пренос
20 Hz – 20.000 Hz (со семплирање од 44,1 kHz)
AirPlay
Не

Што има во пакетот

USB AC адаптер, Микро USB кабел, Водич за запознавање, Референтен водич, Гарантен лист

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина