Регистрирајте производ на My Sony за продолжена гаранција од 1 година.

Понудата е достапна само за одредени фотоапарати и објективи - ве молиме регистрирајте го вашиот производ за да го започнете процесот (листата подолу подлежи на чести ажурирања). Понудата завршува на 31 јануари 2020 година - купувањето на производот мора да биде до овој датум. Регистрацијата на производот и активирањето на вашата продолжена гаранција од една година мора да се изврши во рок од 60 дена од купувањето на производот. Ќе добиете уникатен код за активирање на продолжената гаранција и инструкции како да ја активирате по е-пошта, веднаш по регистрирањето на вашиот производ. Ако веќе сте купиле или добиле продолжена гаранција за овој производ на друг начин, тогаш нема да можете да додадете гаранција од уште една година ако го искористите овој код. Продолжената гаранција не може да се префрли на друг производ. Понудата важи за купување во сите земји членки на ЕУ (вклучувајќи го и Обединетото Кралство) освен Луксембург, Холандија и Норвешка, како и Босна и Херцеговина, Црна Гора, Србија и Швајцарија.

ILCE-6500

APS-C фотоапарат α6500 од врвна класа со E-приклучок

ILCE-6500
ILCE-6400

Фотоапарат α6400 со E-приклучок и APS-C-сензор

ILCE-6400
ILCE-7

α7 фото апарат со Е-приклучок и сензор за целосна слика

ILCE-7
ILCE-7M2

α7 II фотоапарат со Е-приклучок и сензор за целосна слика

ILCE-7M2
ILCE-7M3

α7 III со сензор од 35 мм за целосна слика

ILCE-7M3
ILCE-7R

α7R фото апарат со E-приклучок и сензор за целосна слика

ILCE-7R
ILCE-7RM2

α7R II со сензор за целосна слика со задно осветлување

ILCE-7RM2
ILCE-7RM3

Фотоапарат α7R III со сензор од 35 мм за целосна слика и автоматски фокус

ILCE-7RM3
ILCE-7S

α7S фото апарат со E-приклучок и сензор за целосна слика

ILCE-7S
ILCE-7SM2

α7S II фотоапарат со E-приклучок и сензор за целосна слика

ILCE-7SM2
ILCE-9

Фотоапарат α9 без огледало со CMOS сензор со подредена структура

ILCE-9
DSC-RX1

Професионален компактен фото апарат со сензор од 35мм RX1R

DSC-RX1
DSC-RX1RM2

Професионален компактен фотоапарат со сензор од 35 мм RX1R II

DSC-RX1RM2
DSC-RX1R

Професионален компактен фото апарат со сензор од 35мм RX1R

DSC-RX1R
SLT-A99V

α99 фото апарат со A-приклучок и сензор за целосна слика од 35мм

SLT-A99V
ILCA-77M2

Фото апарат α77 II со A-приклучок и APS-C сензор

ILCA-77M2
ILCA-77M2Q

Фото апарат α77 II со A-приклучок и APS-C сензор

ILCA-77M2Q
ILCA-99M2

α99 II со сензор за целосна слика со задно осветлување

ILCA-99M2
SAL100M28

100mm F2.8 макро

SAL100M28
SAL135F18Z

Sonnar T* 135mm F1.8 ZA

SAL135F18Z
SAL135F28

135 мм F2.8 [T4.5] STF објектив

SAL135F28
SAL1635Z2

Vario-Sonnar T* 16-35 мм F2,8 ZA SSM II

SAL1635Z2
SAL1680Z

Vario-Sonnar® T* DT 16-80мм F3.5-4.5 ZA

SAL1680Z
SAL16F28

16мм F2.8 Fisheye

SAL16F28
SAL2470Z2

Vario-Sonnar T* 24-70 мм F2,8 ZA SSM II

SAL2470Z2
SAL24F20Z

Distagon T* 24мм F2 ZA SSM

SAL24F20Z
SAL300F28G2

300 мм F2,8 G SSM II

SAL300F28G2
SAL35F14G

35mm F1.4 G

SAL35F14G
SAL500F40G

500мм F4 G SSM

SAL500F40G
SAL50F14Z

Planar T* 50мм F1,4 ZA SSM

SAL50F14Z
SEL70200G

FE 70-200мм F4 G OSS

SEL70200G
SAL70300G2

70–300 мм F4,5–5,6 G SSM II

SAL70300G2
SAL70400G2

70-400 мм F4-5,6 G SSM II

SAL70400G2
SAL85F14Z

Planar T* 85mm F1.4 ZA

SAL85F14Z
SEL1670Z

Vario-Tessar T* E 16-70мм F4 ZA OSS

SEL1670Z
SEL2470Z

Vario-Tessar T* FE 24-70мм F4 ZA OSS

SEL2470Z
SEL24F18Z

Sonnar T* E 24mm F1.8 ZA

SEL24F18Z
SEL24F14GM

FE 24mm F1.4 GM

SEL24F14GM
SEL35F14Z

Distagon® T* FE 35 мм F1,4 ZA

SEL35F14Z
SEL35F28Z

Sonnar T* FE 35мм F2,8 ZA

SEL35F28Z
SEL50F14Z

Planar T* FE 50mm F1.4 ZA

SEL50F14Z
SEL55F18Z

Sonnar T* FE 55мм F1,8 ZA

SEL55F18Z
SEL70200GM

FE 70-200 мм F2,8 GM OSS

SEL70200GM
SEL90M28G

FE 90 мм F2,8 Macro G OSS

SEL90M28G
SELP18105G

E PZ 18-105мм F4 G OSS

SELP18105G
SEL1635Z

Vario-Tessar T* FE 16-35мм F4 ZA OSS

SEL1635Z
SELP28135G

FE PZ 28-135мм F4 G OSS

SELP28135G
SELP18110G

E PZ 18-110 мм F4 G OSS

SELP18110G
SEL85F14GM

FE 85 мм F1,4 GM

SEL85F14GM
SEL100F28GM

FE 100mm F2.8 STF GM OSS

SEL100F28GM
SEL135F18GM

FE 135mm F1.8 GM

SEL135F18GM
SEL1224G

FE 12-24mm F4 G

SEL1224G
SEL1635GM

FE 16-35mm F2.8 GM

SEL1635GM
SEL2470GM

FE 24-70 мм F2,8 GM

SEL2470GM
SEL70300G

FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS

SEL70300G
SEL100400GM

G Master FE објектив со извонреден телефото зум од 100-400 мм

SEL100400GM
SEL24105G

Објектив FE 24-105 мм F4 G OSS

SEL24105G
SAL70200G2

70-200мм F2,8 G SSM II

SAL70200G2