Дизајниран за сите стилови на снимање

Врвни снимки во движење или од место

Стабилни содржини дури и кога одите

Снимањето на светот околу вас за вашите гледачи резултира со одлични содржини, но нестабилната слика може да им пречи. ZV-1F ви овозможува да снимате јасни видеоснимки дури и кога одите. Стабилизацијата на слика со активен режим0 го минимизира заматувањето на сликата при рачно снимање за да добиете постабилни снимки.

Идеално за видеа за оценување на производ

Ставете ги производите во центарот на сцената со еден допир. Треба само да ја поставите опцијата за изложба на производи и да го задржите производот во центарот на кадарот. Фотоапаратот ќе го фокусира автоматски, без потреба од дополнителни гестикулации. Оставете ги гледачите да се фокусираат на најважното, во најважен момент.

Јасен звук во секое време и на секое место

Дизајниран за снимање јасни гласови

Внатре или надвор, ZV-1F е дизајниран секогаш да го снима вашиот глас јасно независно каде снимате. Вградениот микрофон со насочување и 3 капсули го снима звукот пред фотоапаратот, нудејќи ви висококвалитетен звук, за да можете да ја искористите енергијата за креативност наместо да се грижите за звукот додека снимате.
Слика на која е прикажан микрофонот со насочување и 3 капсули

Јасен звук дури и на ветровите денови

Кога снимате надвор и се борите со ветерот, ZV-1F ќе го сними вашиот глас јасно благодарение на испорачаната заштита од ветер која значително го намалува шумот предизвикан од ветерот.