Листа со функции

Слика што прикажува дека автоматскиот фокус опфаќа голем дел од површината на сликата

Задржете го фокусот врз субјектот

Фокусирањето со голема прецизност ќе се погрижи субјектот да биде неверојатно остро фокусиран. 425-те AF-точки со откривање на контраст0 се распоредени да опфатат голема површина од снимената слика. Освен тоа, AF на очи ги следи лицата без да премине на други субјекти.
Примери од фотографирање при слабо осветлување

Доловете ги деталите, дури и при слаба светлина

Благодарение на сензорот за слика Exmor RS™ CMOS од тип 1,0 со подредена структура, 20,1 милиони0 пиксели и вградена меморија, ZV-1F може да снима јасно видео со малку шум дури и при снимање на места со слабо осветлување. Ако снимате во интелигентен автоматски режим, тогаш може да снимате видео со максимално заматена заднина, што ќе ви овозможи појасно доловување на субјектот и разубавување на вашите видеоснимки.
Слика од LCD-екран што прикажува користење на зум во чекори

Зум во чекори што се контролира со допир

Со допирање врз LCD-екранот може лесно да зумирате на место по ваш избор. Изберете 1,0x/1,5x/2,0x/4,0x0 за брзо менување на аголот на гледање за да бидете сигурни дека ќе ја снимите вашата подобра страна.
Слика од LCD-екран што прикажува користење на тајмер

Започнете да снимате со тајмер

Од видеозаписи со танцување па сè до видеозаписи со брзи движења, ZV-1F ви овозможува да почнете да снимате штом се подготвите, без паника. Големиот тајмер со одбројување0 се појавува во центарот на екранот за да можете јасно да видите кога треба да почнете.
Слики од медиумите од серија SF-E

Наменски медиуми за безгрижно снимање

Доловете сè без да се грижите за слободниот мемориски простор на вашиот паметен телефон. ZV-1F може да снима на отстранливи медиуми SD или SDXC0, при што добивате слобода да снимате колку што сакате.
Слика одблиску од USB-C-приклучок

Снимајте подолго со батеријата што се полни преку USB

Со ZV-1F може да снимате во движење без да се грижите дека ќе се испразни батеријата. Фотоапаратот може да се полни преку неговиот приклучок USB Type-C®, како и од пренослива батерија, нудејќи ви повеќе опции за напојување за време на снимањето.
Mac icon

Се користи со iMovie и Final Cut Pro X

Овој производ е компатибилен со Final Cut Pro X и iMovie0.

ОСОБИНИ