Повисоко ниво на видеоблогови

Зголемете ги вашите содржини и креативност

Користете држач за снимање0 кога снимате видеоблогови

Снимањето видеоблогови е попрактично и поудобно со држачот за снимање GP-VPT2BT0 што ви овозможува да снимате постабилни снимки, а може да се користи и како статив. Рачката за зумирање и копчето за снимање се на страната на држачот, за да не се напрегате да ги достигнете копчиња.
Слика од ZV-1F со изборен држач за снимање

Повисоко ниво на квалитет на звук

Зголемете го квалитетот на звукот во вашите видеоблогови со помош на надворешни микрофони. Поврзете го ECM-G1 за јасно доловување на звукот директно пред фотоапаратот – елиминирајќи го несаканиот шум од сите страни – или снимајте го вашиот глас од далечина со безжичниот микрофон ECM-W2BT0.
Слика од корисник кој снима автопортрет со фотоапарат и држач за снимање, го користи безжичниот микрофон ECM-W2BT

Едноставно проследување со еден кабел

Претворете го ZV-1F во висококвалитетна веб-камера со тоа што ќе го поврзете со компатибилен уред преку USB. Сензорот за слика од тип 1,0 и Creative Look создаваат живописни слики, а микрофонот со насочување и 3 капсули ќе ви понуди одличен звук.
Слика од корисник кој проследува во живо преку ZV-1F