Компактни фотоапарати

Компактни фотоапарати

Приказ од предна страна на црн и компактен фотоапарат од Sony со прикачен микрофон Приказ од предна страна на црн и компактен фотоапарат од Sony со прикачен микрофон

Компактни фотоапарати

НОВИ ВОЗБУДЛИВИ ПРОИЗВОДИ

 

 

 • Приказ од предна страна на фотоапаратот за видеоблогови ZV-1F од Sony со екран што се врти

  Фотоапарат за видеоблогови ZV-1F

  ZV-1F
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Приказ од предна страна на фотоапаратот за видеоблогови ZV-1 од Sony со екран што се врти

  Фотоапарат за видеоблогови ZV-1

  ZV-1
  НОВО
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Приказ од предна страна на компактниот фотоапарат DSC-RX100M7G од Sony

  Компактен фотоапарат RX100 VII, ненадминат AF

  DSC-RX100M7
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Приказ од предна страна на фотоапаратот DSC-RX0M2 од Sony

  Врвен, издржлив и мал фотоапарат RX0 II

  DSC-RX0M2G
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP

АЛАТКА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ ПРОИЗВОДИ

ПРОМОЦИИ И ПОНУДИ

Златен ретривер седи наспроти сива заднина, со зелен квадрат околу едно око.

AF на очи во реално време за животни

Револуционерен напредок во фотографирањето животни
Посетете веднаш
Жена во сино палто гледа странично, со зелен квадрат околу едно око.

AF на очи

Тајната за незаборавни портрети
Посетете веднаш
Момче носи црвена маичка и си игра со играчки на подот

Предност поради отсуство на огледало

Ова е подобриот фотоапарат што го баравте
Посетете веднаш
Двајца хокеари се борат за пакот

4D ФОКУС

Побрз и попаметен автоматски фокус
Посетете веднаш
Жена во светло-сива облека позира пред бела заднина во фотостудио.

Системи за осветлување

Флексибилно осветлување за да ја истакнете вашата уметност
Посетете веднаш

СЛИЧНИ СТРАНИЦИ

Разнобоен колаж со осум слики на кои има тркачки автомобил, коњ, часовник и цвеќиња

Sony | Галерија со фотографии

Посетете веднаш
Објектив Alpha, фотоапарат Alpha, видеокамера и компактен фотоапарат врз црна заднина

Sony | Канал за фотоапарати

Посетете веднаш
Лого за Светски награди за фотографија Sony

Sony Светски награди за фотографија

Посетете веднаш

УСЛУГА И АПЛИКАЦИИ

ПОДДРШКА