Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи
Приказ од предна страна на Alpha 1 од Sony наспроти сива заднина Приказ од предна страна на Alpha 1 од Sony наспроти сива заднина

Фотоапарати со заменливи објективи

НОВИ ВОЗБУДЛИВИ ПРОИЗВОДИ

 

 

 • Приказ на Sony α7CR од предната страна

  Компактен фотоапарат за целосна слика α7CR со 61,0 MP

  ILCE-7CR
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites
 • Приказ на Sony  α7C II од предната страна

  Компактен фотоапарат за целосна слика α7C II

  ILCE-7CM2
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites
 • Приказ на Sony α6700 од предната страна

  Врвен фотоапарат α6700 со E-приклучок и APS-C-сензор

  ILCE-6700
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites
 • Приказ на ZV-E1 од предната страна

  Фотоапарат за видеоблогови ZV-E1 со сензор за целосна слика

  ZV-E1
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites

АЛАТКА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ ПРОИЗВОДИ

ПРОМОЦИИ И ПОНУДИ

Зборовите „1 mount“ се прикажани во приклучок за објективи, а покрај него има повеќе објективи и фотоапарати наспроти сива и црна заднина.

Еден приклучок за објективи

Спојување на сликите со фантазијата
Посетете веднаш
3 објективи Alpha од Sony поставени вертикално на бела површина

Светот на објективите Alpha

Посетете веднаш
Златен ретривер седи наспроти сива заднина, со зелен квадрат околу едно око.

AF на очи во реално време за животни

Револуционерен напредок во фотографирањето животни
Посетете веднаш
Жена во сино палто гледа странично, со зелен квадрат околу едно око.

AF на очи

Тајната за незаборавни портрети
Посетете веднаш
Момче носи црвена маичка и си игра со играчки на подот

Предност поради отсуство на огледало

Ова е подобриот фотоапарат што го баравте
Посетете веднаш
Двајца хокеари се борат за пакот

4D ФОКУС

Побрз и попаметен автоматски фокус
Посетете веднаш
Жена носи долг син фустан и стои на сцена пред празен театар.

Концептот на G Master

Објективи од иднината, од Sony
Посетете веднаш
Едниот крај на објектив Alpha од Sony се гледа на црна заднина

Терминологија за објективи

Дознајте зошто нашите објективи се подобри
Посетете веднаш
Жена во светло-сива облека позира пред бела заднина во фотостудио.

Системи за осветлување

Флексибилно осветлување за да ја истакнете вашата уметност
Посетете веднаш

СЛИЧНИ СТРАНИЦИ

Разнобоен колаж со осум слики на кои има тркачки автомобил, коњ, часовник и цвеќиња

Sony | Галерија со фотографии

Посетете веднаш
Објектив Alpha, фотоапарат Alpha, видеокамера и компактен фотоапарат врз црна заднина

Sony | Канал за фотоапарати

Посетете веднаш
Лого за Sony Imaging Pro Support

Sony Imaging Pro Support

Посетете веднаш
Лого за Светски награди за фотографија Sony

Sony Светски награди за фотографија

Посетете веднаш

УСЛУГИ И АПЛИКАЦИИ

ПОДДРШКА