Извлечете максимум од телевизорот
Дел за поддршка

Нашите совети и трикови ќе ви помогнат да добиете повеќе од вашиот телевизор BRAVIA. Откријте уникатно доживување при гледањето со нашата поддршка.

Поврзете се на интернет
Поврзете се на интернет

Откријте повеќе забава кога ќе го поврзете телевизорот BRAVIA на интернет. Со функцијата Google TV ќе можете да уживате во омилените филмови, игри и многу повеќе.

Поставки за слика и звук

Приспособете го вашето доживување при гледањето и слушањето со избирање поставки по ваша желба. Прилагодете го квалитетот на сликата и звукот со допирање едно копче.

Поставки за слика и звук
Bravia CORE
BRAVIA CORE

Со нашата услуга за проследување во 4K ќе го претворите домот во кино и ќе уживате во нови филмови и стари класици. Pure StreamTM и IMAX® Enhanced нудат највисок квалитет на слики и звук.

Услуги за проследување

Пребарувајте ги брзо содржините што ги сакате со помош на вашиот глас, без да ги користите рацете. Пронајдете филмови што сакате да ги гледате или видеозаписи на YouTube користејќи го вградениот микрофон на телевизорот или на далечинскиот управувач.

Услуги за проследување
Пресликување на екран
Гласовно пребарување

Пребарувајте ги брзо содржините што ги сакате со помош на вашиот глас, без да ги користите рацете. Пронајдете филмови што сакате да ги гледате или видеозаписи на YouTube користејќи го вградениот микрофон на телевизорот или на далечинскиот управувач.

Пресликување на екран

Проектирајте фотографии, видеоснимки и музика од вашиот паметен телефон и гледајте ги на голем екран благодарение на Chromecast built-in или Apple Airplay.

Пресликување на екран