Три црни и бели објективи Alpha од Sony наспроти сива заднина Три црни и бели објективи Alpha од Sony наспроти сива заднина

Lenses

НОВИ ВОЗБУДЛИВИ ПРОИЗВОДИ

 

 

 • Слика од производот SELP1020G

  E PZ 10-20 мм F4 G

  SELP1020G
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites
 • Слика од производот SEL15F14G

  E 15 мм F1,4 G

  SEL15F14G
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites
 • Слика од производот SEL11F18

  E 11 мм F1,8

  SEL11F18
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites
 • Слика од производот SELP1635G

  FE PZ 16-35 мм F4 G

  SELP1635G
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites

АЛАТКА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ ПРОИЗВОДИ

ПРОМОЦИИ И ПОНУДИ

Жена носи долг син фустан и стои на сцена пред празен театар.

Концептот на G Master

Објективи од иднината, од Sony  
Зборовите „1 mount“ се прикажани во приклучок за објективи, а покрај него има повеќе објективи и фотоапарати наспроти сива и црна заднина.

Еден приклучок за објективи

Спојување на сликите со фантазијата 
Рака која прилагодува објектив G Master со E-приклучок од Sony

Објективи со E-приклучок од Sony за видеографи

Погледнете ги придобивките од користење објективи со E-приклучок за снимање видео  

СЛИЧНИ СТРАНИЦИ

Разнобоен колаж со осум слики на кои има тркачки автомобил, коњ, часовник и цвеќиња

Sony | Галерија со фотографии

Посетете веднаш
Објектив Alpha, фотоапарат Alpha, видеокамера и компактен фотоапарат врз црна заднина

Sony | Канал за фотоапарати

Посетете веднаш
Лого за Sony Imaging Pro Support

Sony Imaging Pro Support

Нудиме ексклузивна поддршка наменета за професионалци.
Лого за Светски награди за фотографија Sony

Sony Светски награди за фотографија

Црн објектив Alpha од Sony наспроти црна заднина

Терминологија за објективи

Дознајте зошто нашите објективи се подобри.

ПОДДРШКА