Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи
Камера FX6 Cinema Line за целосна слика

ILME-FX6V

НОВО
ALPHA

Подготвен за раскажување приказни

Иако е компактна, камерата FX6 е подготвена за моментално користење и е опремена со сензор за целосна слика со висока чувствителност и доволно моќ за поголема креативност при снимањето.


Достапен е нов софтвер.
Подобрете ја вашата камера за да уживате во полесно снимање.
Погледнете повеќе детали.
()
  • ILME-FX6V

    ILME-FX6V

    Само куќиште (5,0 GHz и 2,4 GHz)
    НОВО


Слика од производот, Cinema Line FX6, 4K/120p, XAVC S-I 4:2:2 10 бита, Exmor R CMOS-сензор, BIONZ XR, 4K HDR, XAVC

Визуелни приказни со извонредна слобода

Слика од користење Слика од користење

Импресивно филмско доживување

Слика од користење Слика од користење

Поголема креативност при снимањето

Слика од користење Слика од користење

Ракување и опции за професионалци

Перформанси за форматот целосна слика со голема чувствителност и однапред поставени изгледи за видео

Најсовремени функции за снимање како AF на очи во реално време и AF со откривање лица

Снимање во 4K (QFHD) со голема бит-стапка од 120 fps

Вграден, електронски и варијабилен ND-филтер

Наука за филмски бои со S-Cinetone

ДИМЕНЗИИ

dimensions_img
A: 116 мм (4 5/8 инчи) / B: 153 мм (6 1/8 инчи) / C: 114 мм (4 1/2 инчи)

КОМПОНЕНТИ