Уживајте во целодневна удобност без шум

WH-CH720N

Благодарение на технологијата за поништување шум, лесниот дизајн и батеријата со голема издржливост, ќе уживате во вашата музика уште подолго и без пречки во заднина.

()
Боја :
 • 1 Сина
 • 2 Бела
 • 3 Црна
 • WH-CH720N

  • 1
  • 2
  • 3
  НОВО


Слика од маж во град кој носи црни слушалки WH-CH720 од Sony и држи чаша кафе

Исклучете го звукот на светот околу вас

Технологијата со два сензори за шум и вградениот процесор V1 нудат повисоко ниво на поништување на шум. Сега може да го исклучите звукот на светот околу вас и да уживате во музиката.
 
Слика од бели слушалки WH-CH720 од Sony ставени на кревет покрај неколку додатоци

Удобни се, независно колку долго слушате

Независно дали работите од дома или уживате во омилените содржини, WH-CH720N се ергономски дизајнирани да бидат лесни и удобни, имаат батерија што трае до 35 часа и може да ги носите уште подолго без прекин.
 

Звук што одговара на замислата на изведувачите

Уживајте во природни вокали, кристално јасен звук и балансирано приспособување на звукот благодарение на вградениот процесор V1 и процесорот за подобрување на дигиталниот звук (DSEE) кои создаваат висококвалитетен звук што одговара на замислата на изведувачите.
Слика од маж дома кој ужива во слушањето музика преку црни слушалки WH-CH720 од Sony

Подобрена технологија, подобри повици

Технологијата за прецизно откривање гласови, микрофонот со просторно филтрирање и структурата за намалување на шумот предизвикан од ветер ќе ви понудат јасни и природни разговори за време на повиците.
Слика од црни слушалки WH-CH720 од Sony ставени на маса, покрај мобилен телефон Xperia

Поврзување со повеќе уреди

Заради максимална практичност, овие слушалки со Bluetooth® може да се впарат со два уреди со Bluetooth® истовремено. Кога ќе добиете повик, слушалките ќе знаат кој уред ѕвони и автоматски ќе се поврзат со тој уред.0
Слика од жена која седи на маса и носи црни слушалки WH-CH720 од Sony, користи лаптоп и мобилен телефон

Слика од звучник со круг околу него и линија во средината

Поништување на шум со технологија со два сензори за шум и вграден процесор V1.

Слика од икона за слушалки

Извонредно удобен и лесен дизајн.

Слика од икона за батерија

Слушајте цел ден со батеријата што трае до 35 часа.

Слика од икона за музичка нота

DSEE™ ги обновува звукот со високи фреквенции и тивките звуци што се губат при компресијата.

Слика од икона за микрофон

Лесно воспоставување јасни повици без користење на рацете и активирање на гласовниот помошник со збор за будење.

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.