Слика од Olivia која носи виолетови слушалки LinkBuds S и ја крева едната рака над главата, со силна светлина во заднина Слика од Olivia која носи виолетови слушалки LinkBuds S и ја крева едната рака над главата, со силна светлина во заднина
Sony секогаш прави сè за музиката. Се гордееме што ги поврзуваме креаторите и љубителите на музиката и се стремиме да создаваме автентични доживувања и емоции за обожавателите, поддржувајќи ја визијата на изведувачот над сè друго.
Слика од логото For The Music

АЛАТКА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ ПРОИЗВОДИ

НАШИ ПРЕПОРАКИ

Дознајте за серијата 1000X

Серијата 1000X поставува нови стандарди за слушање без пречки. Уживајте во најдобро поништување на шум0 и ненадминат квалитет на звук што ќе ви овозможат да ги слушнете сите детали од музиката на вашиот омилен изведувач.
Слика од два пара слушалки од Sony наспроти црна заднина, пред нив се гледа златен текст СЕРИЈА 1000X

INZONE

ВО ВАШАТА ЗОНА

Разбудете ги вашите сетила и подгответе се за борба. Нашите слушалки со микрофон за игри INZONE ќе ви помогнат да слушате појасно и да реагирате побрзо за да победувате секогаш.
INZONE наспроти сива заднина

LinkBuds

Постојано со вас

Со LinkBuds, секогаш сте поврзани со секојдневниот живот. Удобно носете ги преку целиот ден и јасно слушајте ги звуците околу вас без да чувствувате притисок врз ушите. Останете во контакт со луѓето и местата без да треба да ја паузирате вашата лична придружна музика. LinkBuds ги спојуваат секојдневниот живот и забавата што ја сакате, без разлика каде одите и што правите.
LinkBuds наспроти сива заднина

LinkBuds S

Постојано со вас

Со LinkBuds S, секогаш сте поврзани со секојдневниот свет. Извонредно мали и лесни, може удобно да се носат долго време и да ви овозможат да се поврзете со луѓето и местата. LinkBuds S автоматски се префрлуваат на оптимизиран амбиентален звук или висококвалитетно поништување на шум за да слушате без пречки.
LinkBuds S наспроти сива заднина

WH-1000XM5

ВАШИОТ СВЕТ. И НИШТО ДРУГО.

Опремени со два процесори за контрола на осум микрофони, Auto NC Optimizer за автоматско оптимизирање на поништувањето шум според условите за носење и опкружувањето, како и специјално дизајниран звучник, слушалките WH-1000XM5 со поништување на шум што е водечко во индустријата0 поставуваат нови стандарди за јасни повици и слушање без пречки.
Слика од WH-1000XM5

ЗА ПОДОБРО СЛУШАЊЕ

РАЗГЛЕДАЈТЕ ГИ ФУНКЦИИТЕ ЗА ПРИСТАПНОСТ НА АУДИОПРОИЗВОДИТЕ ОД SONY

ПОДДРШКА