Дознајте за функциите на WF-1000XM4

Во ова видео се прикажани потполно безжичните слушалки WF-1000XM4 од Sony со поништување на шум што е водечко во индустријата.

Следиме три љубители на различна музика кои се движат низ типичните бучни опкружувања во кои живееме - на улица, во транзит и дома - и откриваме колку е поголемо уживањето во музиката со моќниот вграден процесор V1 и двата микрофони со сензор за шум. Прикажани се придобивките во квалитетот на звукот со технологиите за безжичен звук со висока резолуција, 360 Reality Audio, подобрување на музиката со DSEE Extreme и иновативните звучници на слушалките.

Функциите како Speak-to-chat, приспособлива контрола на звук и автоматски поставки за звук за омилените локации им овозможуваат на нашите корисници на слушалки да се поврзат со важните амбиентални звуци.

Прикажани се удобноста и практичноста, што укажува дека слушалките WF-1000XM4 се соодветни за гледање видеозаписи од мобилни уреди со мало доцнење, воспоставување повици и користење дигитален гласовен помошник, благодарение на микрофоните за просторно филтрирање и пренос преку коските. 

На крај, функциите како што се безжичното и брзото полнење и зголемениот капацитет на футролата за полнење на батеријата, водоотпорноста IPX4 и автоматското намалување на шумот од ветер се доказ дека овие слушалки се соодветни за активен животен стил.

Вашиот звук. Ништо друго.

Вашиот звук. Ништо друго.

Извонредно доживување при слушањето, прилагодено специјално за вас. Потполно безжичните слушалки WF-1000XM4 нудат повисоко ниво на квалитет на звук и поништување на шум . Тие се создадени да одговараат на сите уши и нудат приспособено доживување што се прилагодува кон секоја ситуација.

()
Боја :
  • 1 Сребрена
  • 2 Црна
  • WF-1000XM4

    • 1
    • 2
    НОВО


Поништување на шум што е водечко во индустријата

Напредно поништување на шум - сега е уште подобро 

Сите аспекти на WF-1000XM4 се дизајнирани одново. Тука спаѓаат нашиот нов вграден процесор V1 што е специјално дизајниран од Sony и поништува најмногу шум досега, нов звучник со подобри перформанси, микрофони што откриваат шум и иновативни ушни влошки за изолирање на шумот со постабилно вметнување.

Звук со извонреден квалитет

Звук со извонреден квалитет

Слушалките WF-1000XM4 поддржуваат безжичен звук со висока резолуција.  Благодарение на специјално дизајнираните звучници од 6 мм, тие репродуцираат динамички звук иако имаат мали димензии, а мембраната репродуцира богат бас. Вградениот процесор V1 го зголемува квалитетот на звукот, го намалува изобличувањето и овозможува обработка на кодекот LDAC и DSEE Extreme.

Дигитална еволуција

Револуционерно дигитално поништување на шум со вградениот процесор V1

Квалитет на звукот

Квалитетен безжичен звук со висока резолуција

Паметно слушање

Паметно слушање и повици со јасен звук

Ергономска површина

Ергономски дизајн за стабилно вметнување

Водоотпорен

Водоотпорност и издржлива батерија за секојдневно користење

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.