Опрема за игри

Опрема за игри

Црно-бели слушалки со микрофон од Sony за игри, наспроти сина заднина Црно-бели слушалки со микрофон од Sony за игри, наспроти сина заднина

INTO YOUR ZONE

Подобрете ги вашите сетила и подгответе се за победа. Нашите монитори и слушалки за игри INZONE ќе ви помогнат да гледате и слушате појасно и да реагирате побрзо за да победувате секогаш.
Лого за Inzone

МОНИТОРИ ЗА ИГРИ

 

 • Слика од SRS-XP700

  INZONE M9 | 4K HDR-монитор за игри со IPS-екран од 27'', 1 ms, 144 Hz

  INZONE M9
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Слика од SRS-XP500

  INZONE M3 | Full HD HDR-монитор за игри со IPS-екран од 27'', 1 ms, 240 Hz

  INZONE M3
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP

СЛУШАЛКИ СО МИКРОФОН ЗА ИГРИ

 

 • Потполно безжични слушалки за игри INZONE Buds со поништување на шум

  INZONE Buds
  НОВО
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Црно-бели слушалки со микрофон од Sony

  Безжични слушалки за игри INZONE H9 со микрофон и поништување на шум

  INZONE H9
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Црно-бели слушалки со микрофон од Sony

  Безжични слушалки со микрофон INZONE H7 за игри

  INZONE H7
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Безжични слушалки со микрофон INZONE H5 за игри

  INZONE H5
  НОВО
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Црно-бели слушалки со микрофон од Sony

  Жични слушалки со микрофон INZONE H3 за игри

  INZONE H3
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP

УСЛУГА И АПЛИКАЦИИ