Линк до услугата

Заедно со нашите партнери ќе ви понудиме аудиодоживување на повисоко ниво

Што добивате кога ќе ги споите водечките брендови во светот и напредната технологија за сензори од Sony? Ќе добиете неверојатно доживување со слушалки кои ќе ви понудат приспособен звук во секое време. Независно дали слушате музика, работите или одморате, добијте го звукот што го сакате од слушалките кои ќе ви овозможат преносливо звучно доживување. Прво треба да ги впарите слушалките со вградени сензори од Sony со компатибилна апликација.

Добијте повеќе од услугите што ги сакате
Quick Access

Практични контроли за брз пристап до вашата музика. Нема потреба да го допирате вашиот паметен телефон. Почнете да уживате во вашата музика без напор.

Spotify Tap TM

Spotify Tap  ви нуди музика за душа. Ставете ги слушалките и почнете да слушате со еден допир. Ќе започнеме од таму каде што застанавте претходниот пат. Не ви се допаѓа? Со уште еден допир ќе добиете препорака приспособена за вас. Каде и да ве понесе денот, репродукцијата преку Spotify Tap е најлесен и најприватен начин да ја носите музиката со вас, а може да почнете да ја слушате за само неколку секунди.

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Endel Quick Access

Endel ќе ви помогне да се концентрирате, опуштите и заспиете, врз основа на невронаука. Тој создава звучно поле што се приспособува кон вашата срцева фреквенција, движење, период во денот, времето и циркадијалниот ритам. Поставете ја опцијата Quick Access на Endel за да се вратите на последното звучно поле што сте го слушале. Продолжете да го слушате последното звучно поле со само неколку допири на слушалките. 

За да пробате Endel × Linkbuds од Sony, добијте пристап до Endel за цел месец.

Amazon Music Play Now

Уживајте во Amazon Music без да го допирате вашиот телефон. Допрете ги слушалките за да репродуцирате музика. Сакате нова песна? Допрете повторно за да пронајдете нешто друго. Со Amazon Music Play Now ќе уживате во музика препорачана за вас, на лесен и практичен начин, во секое време.

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Автоматска репродукција

Слушајте звуци кога ќе ви бидат потребни, а испорачани според вашата активност.

Автоматска репродукција

Auto Play репродуцира музика и аудиоизвестувања секогаш кога е потребно. Музиката ќе почне да се репродуцира според избраните опции, на пример, кога ги ставате слушалките или ќе појдете на пауза, а тоа веднаш ќе ве расположи. Аудиоизвестувањата ќе ве потсетат за сите важни настани. Не треба да го вадите телефонот од џеб. Поврзете се со Spotify, Endel и Apple Music за брз пристап до вашата музика и релаксирачки звуци. Апликацијата Auto Play е во бета-верзија, што значи дека нејзините функции може да се променат и подобрат.

Препорачани функции

Илустрација од човек кој става слушалка во своето уво, зад него има линии и музички ноти опфатени во сив круг
Ставете ги за да почне музиката

Музиката почнува да се репродуцира кога ќе ги ставите слушалките.

Илустрација од човек кој трча, зад него има заоблени линии и музички ноти опфатени во сив круг
Трчање

Музиката почнува да се репродуцира кога ќе почнете да трчате.

Илустрација од човек кој го допира своето уво, со 3 линии за звук и икона за информации опфатени во сив круг
Аудиоизвестувања

Известувањата автоматски се читаат на глас штом ќе пристигнат. 

Дали сакате да се вклопат во вашиот животен стил?

- Поставете локација каде што сакате да се репродуцира музика. 

- Изберете листи за репродукција од Apple Music и Endel.

AR-звук

Спојте го виртуелниот звук со реалниот свет.

Ingress Prime

Ingress Prime ја изменува вашата реалност со тоа што прикажува неверојатна игра и приказна врз реалниот свет што го гледате околу вас. Ставете ги слушалките за да ја слушнете порталната мрежа со просторен звук и следење на главата. Изберете страна, а потоа координирајте се со вашата факција за да се одбраните, да споделувате ресурси и да истражувате. Време е за движење.

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Лесно поставување со „Sony | Headphones Connect“ 

1. Инсталирајте Sony | Headphones Connect во вашиот паметен телефон.
2. Поставете ги услугите според инструкциите во апликацијата.
 

Слика од апликацијата и иконата на Headphones Connect