ИД на напис : 00254203 / Последна промена : 27.08.2021

Телевизорот нема звук или слика кога е поврзан со PS5 преку HDMI-кабел

    Се работи за проблем со софтверот на телевизорот што може да предизвика телевизорот да нема звук или слика одреден временски период (приближно една минута) кога телевизорот е поврзан со конзолата за игри PS5™.

    Достапно е ажурирање за фирмверот

    Ажурирање на фирмверот со верзија 6.0414 е објавено и достапно за ова издание. Оваа верзија на ажурирање за фирмверот може да се замени со текот на времето со понова верзија што ја вклучува оваа придобивка.  Ако софтверот на вашиот телевизор не е ажуриран и не добива автоматски ажурирања, ве молиме ажурирајте го телевизорот со најновиот софтвер. Повеќе информации побарајте во следната статија: Како да го ажурирам фирмверот/софтверот на мојот Android TV™/Google TV™?.