ИД на напис : 00250925 / Последна промена : 17.09.2020

Google Play Music преминува во YouTube Music

    Google најави дека ќе ја замени услугата Google Play Music со YouTube Music од септември 2020 година. 

    Почнувајќи од септември 2020 година, Google Play Music повеќе нема да биде достапна на телевизори со Android. Сакаме да ве информираме дека може да ја користите услугата YouTube Music така што ќе ја пренесете вашата сметка.

    За повеќе информации, посетете ја веб-локацијата на Google Play Music

    За да започнете, посетете:

    Се извинуваме за евентуалните непријатности и ви благодариме за разбирањето.