Водич за подароци од Sony

Импресионирајте ги сите на вашата листа за купување оваа зима.

Дали ви требаат идеи за подароци?

Гејмери, креатори на содржини, љубители на музиката, познавачи на филмови… Ќе ви помогнеме да најдете подарок што ќе ги воодушеви! Ги собравме нашите најдобри подароци на едно место за да понудиме безгрижно купување годинава. Пребарувајте по категорија за да го најдете совршениот подарок за вашите сакани.

Изборот на креаторите на содржини

Празнични понуди и промоции

Продолжена гаранција

Регистрирајте производ во My Sony за продолжена гаранција од 1 година.

гаранција
икона за придружување на my sony
Придружете се на My Sony

Придружете се веднаш за да бидете во тек со најновите понуди и производи.