Аудиоопрема за автомобил

Аудиоопрема за автомобил

Аудиоопрема за автомобил
XAV-9550ES | Дигитален медиумски приемник Mobile ES™ со екран од 25,7 см (10,1”) со висока резолуција и DAB-радио

XAV-9550ES

НОВО

Дознајте за функциите на XAV-9550ES

Неверојатен звук и слика на повисоко ниво.

XAV-9550ES

Дознајте за XAV-9550ES - вашето решение за неверојатно аудиовизуелно доживување во автомобилот. Благодарение на кондензаторскиот HD-екран на допир од 25,7 см (10,1 инчи), моќното и динамичко засилување и опциите за жично и безжично поврзување со вашиот паметен телефон, ќе добиете толку добар звук што никогаш нема да посакате да заврши возењето.

()
  • XAV-9550ES

    НОВО


Приказ од пат со три ленти и планини во далечината Приказ од пат со три ленти и планини во далечината

Дознајте за нашата страст и беспрекорна технологија

Слика од логото mobile ES
Слика од XAV-9550ES во контролна табла на автомобил што прикажува часовник и различни копчиња на екранот

Лебдечки екран од 25,7 см (10,1 инчи) со висока резолуција

Новиот LCD-екран од 25,7 см (10,1 инчи) со висока резолуција и оптички дизајн без празен простор нуди квалитет на слика што е најдобар во својата класа и овозможува побезбедно и полесно ракување.
 

Врвен квалитет на звук и приспособување на звукот

Уживајте во тивките детали на звукот со висока резолуција и квалитет како од музичко студио. Дигитално-аналогниот конвертор ESS што е водечки во индустријата и врвните компоненти, заедно со нашата технологија за прецизно прилагодување на звукот, ќе ви овозможат секогаш да уживате во висококвалитетен звук додека патувате со автомобилот.
Слика од логото Hi-Res Audio и логото Hi-Res Audio WIRELESS
Слика од XAV-9550ES во контролна табла, на екранот се прикажува интерфејсот со параметарски еквалајзер

Опции за проширување

Подобрената камера за гледање наназад ви овозможува да гледате слики од максимум три приклучени камери. А со помош на испорачаните кабли за активирање, сликата од секоја камера може да се вклучи или исклучи, или да се менува автоматски преку откривање на трепкачите на возилото или откривање на сигналите од приклучената предна камера.
Слика од XAV-9550ES во контролна табла и видео во живо од камерата во ретровизорот што се прикажува на екранот

Слика од црн правоаголник со две дијагонални бели линии во горниот десен агол и долниот лев агол

Кондензаторски екран на допир од 25,7 см (10,1 инчи) со HD-резолуција (1280 x 720) без рамка

Слика со икона од звучник

Стандардна репродукција на звук со 192 kHz / 24 бита во форматот WAV, FLAC, ALAC, како и репродукција на DSD-датотеки со PCM-конверзија со 192 kHz / 24 бита

Слика со икона за крива линија

LDAC™ овозможува безжично проследување на звук со висока резолуција и извонреден квалитет

Слика со икона за графички еквалајзер

ПОРАМНУВАЊЕ НА ВРЕМЕТО И 14-ПОЈАСЕН EQ ЗА СОВРШЕНО ПРИСПОСОБУВАЊЕ НА ЗВУКОТ

Слика со икона од симболот за USB

USB Type-C® за компатибилен паметен телефон

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ