Аудиоопрема за автомобил

Аудиоопрема за автомобил

Аудиоопрема за автомобил
Маж со сина капа вози кабриолет, во централната конзола се гледа дигитален мултимедиумски приемник. Маж со сина капа вози кабриолет, во централната конзола се гледа дигитален мултимедиумски приемник.

Звук кој ќе ве придвижи

Од главен уред со стандардна големина до повеќефункционален приемник со голем екран на допир, избрани акустични компоненти и водоотпорни кабли - иновативните и преносливи производи за звук од Sony ви овозможуваат безбедно и лесно поврзување и контролирање на вашата музика во движење.  

Приемници и плеери

Amplifiers

Звучници и сабвуфери

водоотпорен

ПОДДРШКА