Идеален безжичен микрофон за видеоблогови

Снимајте видеоблогови и интервјуа без напор со безжичниот ECM-W2BT. Тој е безжичен и овозможува лесно снимање и јасен звук во различни опкружувања, без да се грижите за насоката на микрофонот или оддалеченоста на микрофонот. 

  • ECM-W2BT

    НОВО


Подобрете го квалитетот на снимањето и добијте разновидни опции со ECM-W2BT - систем со безжичен микрофон што е идеален за снимање видеоблогови. Снимајте јасен звук без да се грижите за амбиенталниот шум или ориентацијата на микрофонот, благодарение на безжичната конфигурација и повеќенасочниот дизајн, оптимизирани за снимање човечки гласови од сите агли

Безжичен микрофон што е идеален за снимање видеоблогови

Компатибилност со интерфејс за дигитален звук преку приклучокот MI за висококвалитетен звук со мал шум

Микрофонот со приемник и предавател може лесно да ги снима звуците и од субјектот и од снимателот без дополнителна опрема

Сигурно поврзување дури и во опкружувања со многу луѓе

Добијте енергија за безжично поврзување до 9 часа со вградената батерија и напојувањето од фотоапаратот