Галантерија за фотоапарати

Галантерија за фотоапарати

Галантерија за фотоапарати
Слика одблиску од безжичен блиц и држач за снимање од Sony Слика одблиску од безжичен блиц и држач за снимање од Sony

Галантерија за фотоапарати

НОВИ ВОЗБУДЛИВИ ПРОИЗВОДИ

 

 • XLR-H1

  Рачка со XLR

  XLR-H1
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites

 

 • Приказ од предна страна на надворешниот безжичен блиц HVL-F60RM2 од Sony

  Надворешен блиц GN60 со безжична контрола

  HVL-F60RM2
  НОВО
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites
 • Приказ под агол од надворешниот безжичен блиц HVL-F46RM од Sony

  Надворешен блиц GN46 со безжична контрола

  HVL-F46RM
  НОВО
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites
 • Приказ под агол од безжичниот микрофон ECM-W2BT од Sony

  Безжичен микрофон

  ECM-W2BT
  НОВО
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites
 • Приказ од предна страна на држач за снимање GP-VPT2BT од Sony

  Држач за фотографирање со безжичен далечински управувач

  GP-VPT2BT
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites

АЛАТКА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ ПРОИЗВОДИ

ПРОМОЦИИ И ПОНУДИ

Маж носи слушалки и држи фотоапарат од Sony со прикачен држач за снимање и микрофон.

Фотоапарат уникатен како вашиот блог

Посетете веднаш
Жена во светло-сива облека позира пред бела заднина во фотостудио.

Системи за осветлување

Флексибилно осветлување за да ја истакнете вашата уметност
Посетете веднаш

СЛИЧНИ СТРАНИЦИ

Објектив Alpha, фотоапарат Alpha, видеокамера и компактен фотоапарат врз црна заднина

Sony | Канал за фотоапарати  

Посетете веднаш
Лого за Sony Imaging Pro Support

Sony Imaging Pro Support

Посетете веднаш
Лого за Светски награди за фотографија Sony

Sony Светски награди за фотографија

Посетете веднаш

ПОДДРШКА