Галантерија за фотоапарати

Галантерија за фотоапарати

Галантерија за фотоапарати

Полесно снимање подобар звук со фотоапаратот

Важноста на звукот

Квалитетот на звукот има важна улога во стандардите за гледање филмови Гледачите ги оценуваат филмовите и по звукот и по сликата, затоа не ја занемарувајте важноста на звукот. Висококвалитетниот звук ви нуди јасни „гласови“, а динамичките звуци од животните и природата создаваат живописни импресии. Добриот баланс помеѓу сликите и звукот го изразува уживањето, изненадувањето и емотивното влијание на сцените.

()
  • ECM-G1

    НОВО


Слика од жена која снима автопортрет користејќи го држачот. ECM-G1 е прикачен на горната страна на фотоапаратот.

Снимајте подобар звук

Снимајте остар и прекрасен звук во секое време и на секое место

Без разлика дали снимате интервјуа, улични сцени или кратки содржини за социјалните медиуми, висококвалитетниот звук ќе внесе реалистичност во вашите дела. ECM-G1 се одликува со врвни перформанси за снимање звук што ќе ги задоволат вашите потреби за снимање видео, практичен приклучок за повеќе интерфејси (MI) и компактна големина.
Фотографија од ECM-G1 прикачен на фотоапаратот и опремен со заштита од ветер со крзно. Фотографија од ECM-G1 прикачен на фотоапаратот и опремен со заштита од ветер со крзно.

Капсула на микрофонот со голем дијаметар од 14,6 мм

Слика од жена која разговара во бар Слика од жена која разговара во бар

Компактен дизајн со прецизно насочување

Фотографија од ECM-G1 во рака, доволно е компактен за да се држи во една рака. Фотографија од ECM-G1 во рака, доволно е компактен за да се држи во една рака.

Мал и лесен заради одлична преносливост

Независно од субјектот или сцената, снимањето висококвалитетен звук ќе ги подобри вашите креативни видеопроекти. Компактниот и лесен ECM-G1 ги снима гласовите и звуците пред него и го минимизира амбиенталниот шум за да создаде остар и јасен звук за вашите видеоснимки.

Капсула на микрофонот со голем дијаметар од 14,6 мм за снимање јасни гласови

Компактен дизајн со мала должина (48,5 мм) и тежина (34 гр.)

Приклучок за повеќе интерфејси за практично поврзување и напојување

Дизајн што спречува вибрации и испорачана заштита од ветер

Флексибилен излез од 3,5 мм за микрофон

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.