Компактен, широкоаголен и примарен објектив

Овој широкоаголен примарен објектив ги спојува високиот квалитет на слика и прекрасното дефокусирање на G-објективите во компактен дизајн со врвен квалитет на изработка и интуитивно ракување. Лесен е за носење и идеален за широкоаголни слики. Брзиот, прецизен и тивок AF е идеален и за снимање и за фотографирање и ви овозможува да ги доловувате важните моменти.

  • SEL40F25G

    НОВО


Компактен и прецизен
примарен објектив од 40 мм со F2,5

Галерија со фотографии за FE 40 мм F2,5 G

Слика што прикажува три речиси идентични објективи Слика што прикажува три речиси идентични објективи

Усогласен комплет од преносливи примарни објективи

Слика од производот што ја прикажува металната надворешна завршна обработка на објективот Слика од производот што ја прикажува металната надворешна завршна обработка на објективот

Интуитивен и метален дизајн и јасна оптика

Слика од човек кој стои и држи фотоапарат Слика од човек кој стои и држи фотоапарат

Компактен и лесен за постојано носење и удобно фотографирање

Слика од разнобојни зеленчуци и овошја снимена со овој објектив со висока резолуција низ целата површина Слика од разнобојни зеленчуци и овошја снимена со овој објектив со висока резолуција низ целата површина

Висок квалитет на слика низ целата површина со најсовремена оптика

Портрет од жена Портрет од жена

Прекрасно и природно дефокусирање

Стандарден и примарен G-објектив

Компактен и лесен за постојано носење и удобно фотографирање

Висок квалитет на слика низ целата површина со најсовремена оптика

Прекрасно и природно дефокусирање

Два линеарни мотори за брз, прецизен и тивок AF

Приказ на објективот од левата страна, со ширина од 45 мм (1 13/16 инчи) и висина од 68 мм (2 3/4 инчи)