Мал објектив од 35 мм со голема решетка за прекрасни слики

Најнапредните технологии на Sony се вградени во овој објектив со E-приклучок и високи перформанси што нуди врвна резолуција и дефокусирање од класата на G Master со извонредно брз и прецизен AF. Како објектив од 35 мм со голема решетка, тој е компактен и соодветен за ситуации во кои е неопходна комбинација од преносливост и врвен квалитет.

()
  • SEL35F14GM

    НОВО


Компактен примарен објектив G Master од 35 мм со F1,4

Галерија со фотографии за FE 35 мм F1,4

Слика за пример Слика за пример

Врвна резолуција со компактен примарен објектив од 35 мм

Слика од користење Слика од користење

Лесен и компактен за одлично ракување и преносливост

Слика за пример Слика за пример

Подобрено дефокусирање и разновидни опции со G Master

Слика за пример Слика за пример

XD-линеарни мотори за брз, прецизен и тивок AF со следење

Слика на која е прикажан преклопникот за режим на фокусирање и слика на која е објаснет дизајнот отпорен на прав и влага Слика на која е прикажан преклопникот за режим на фокусирање и слика на која е објаснет дизајнот отпорен на прав и влага

Професионална контрола и сигурност

Врвен, широкоаголен и примарен објектив од серијата G Master

XA-елементи и елементи од ED-стакло за висока резолуција низ целата површина на сликата

Анти-рефлективниот нано слој II од Sony ги елиминира одблесоците и отсјајот

Линеарните XD-мотори се одликуваат со одличен одзив и мали вибрации за брз, прецизен и тивок AF

Копче за задржување на фокусот и други функции за потребите за професионално фотографирање

ДИМЕНЗИИ

Слика од производот

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.