Компактен, широкоаголен и примарен објектив

Овој широкоаголен примарен објектив ги спојува високиот квалитет на слика и прекрасното дефокусирање на G-објективите во компактен дизајн со врвен квалитет на изработка и интуитивно ракување. Лесен е за носење и идеален за широкоаголни слики. Брзиот, прецизен и тивок AF е идеален и за снимање и за фотографирање и ви овозможува да ги доловувате важните моменти.

()
  • SEL24F28G

    НОВО


Компактен и прецизен примарен објектив од 24 мм со F2,8

Галерија со фотографии за FE 24 мм F2,8 G

Усогласен комплет од преносливи примарни објективи

Интуитивен и метален дизајн и јасна оптика

Портрет од жена која фотографира надвор Портрет од жена која фотографира надвор

Компактен и лесен за постојано носење и удобно фотографирање

Слика од внатрешноста на библиотека, снимена со овој објектив со висока резолуција низ целата површина Слика од внатрешноста на библиотека, снимена со овој објектив со висока резолуција низ целата површина

Висок квалитет на слика низ целата површина со најсовремена оптика

Слика одблиску од трева и други цветни букети Слика одблиску од трева и други цветни букети

Прекрасно и природно дефокусирање

Примарен и извонредно широкоаголен G-објектив

Линеарниот XD-мотор се одликува со одличен одзив и мали вибрации за брз, прецизен и тивок AF

Два AA-елементи и три ED-стакла за висока резолуција низ целата површина на сликата

Анти-рефлексивниот нано слој од Sony ги елиминира одблесоците и отсјајот

Копче за задржување на фокусот и други функции за потребите за професионално фотографирање

ДИМЕНЗИИ

Приказ на објективот од левата страна, со ширина од 45 мм (1 13/16 инчи) и висина од 68 мм (2 3/4 инчи)

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.