Објектив со висока резолуција, 20 мм и F1,8

Новата оптичка технологија на Sony нуди врвна резолуција низ целата слика преку примарниот и широкоаголен објектив со решетка од F1,8. Тој е извонредно компактен, а во комбинација со куќиште со E-приклучок создава пренослив систем со разновидни опции, неверојатни перформанси за AF, контрола и сигурност во најразлични прилики за фотографирање.

()
  • SEL20F18G

    НОВО


Врвни перформанси на G-објективот со зум од 20 мм и F1,8

Галерија со фотографии за FE 20 мм F1,8 G

Широка перспектива од 20 мм, врвна резолуција со F1,8 Широка перспектива од 20 мм, врвна резолуција со F1,8

Широка перспектива од 20 мм, врвна резолуција со F1,8

Компактен и лесен, за подобро ракување и преносливост Компактен и лесен, за подобро ракување и преносливост

Компактен и лесен, за подобро ракување и преносливост

Рамномерен ефект на дефокусирање со природен изглед Рамномерен ефект на дефокусирање со природен изглед

Рамномерен ефект на дефокусирање со природен изглед

Реалистичен приказ на точкести извори на светлина Реалистичен приказ на точкести извори на светлина

Реалистичен приказ на точкести извори на светлина

XD-мотори за AF со максимална брзина, прецизност и следење XD-мотори за AF со максимална брзина, прецизност и следење

XD-мотори за AF со максимална брзина, прецизност и следење

Примарен и извонредно широкоаголен G-објектив

Линеарниот XD-мотор се одликува со одличен одзив и мали вибрации за брз, прецизен и тивок AF

Два AA-елементи и три ED-стакла за висока резолуција низ целата површина на сликата

Анти-рефлексивниот нано слој од Sony ги елиминира одблесоците и отсјајот

Копче за задржување на фокусот и други функции за потребите за професионално фотографирање

ДИМЕНЗИИ

Слика од FE 20 мм F1,8 G

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.