Одличен приказ и дефокусирање на широкоаголен G F1,4

Со извонредниот приказ на G-објективот и прекрасното дефокусирање со F1,4 15 мм (еквивалент на формат од 35 мм за целосна слика: 22,5 мм), овој широкоаголен примарен објектив за APS-C-куќишта нуди динамички перспективи. Практичното ракување и извонредните перформанси за AF се комбинираат со компактноста и разновидноста.

()
  • SEL15F14G

    НОВО


Убавина и длабочина во широкоаголен G-објектив F1,4

Галерија со фотографии за E 20 мм F1,4 G

Слика од карпесто крајбрежје Слика од карпесто крајбрежје

Неверојатна резолуција на G-објективот при целосна решетка

Слика од жолти цветови Слика од жолти цветови

Прекрасен ефект на дефокусирање при F1,4

Слика од маж што носи фотоапарат во рака Слика од маж што носи фотоапарат во рака

Компактен и лесен за нова слобода при фотографирањето

Илустрација од линеарни мотори Илустрација од линеарни мотори

Напредниот AF целосно го искористува потенцијалот за брзина на куќиштето

Неверојатна резолуција на G-објективот при целосна решетка

Прекрасен ефект на дефокусирање при F1,4

Компактен и лесен за нова слобода при фотографирањето

Напредниот AF целосно го искористува потенцијалот за брзина на куќиштето

Дизајн што е отпорен на прав и влага

ДИМЕНЗИИ

Слика од димензиите на SEL15F14G

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.