Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи
ALPHA

Нурнете во свет на снимање филмови

Докажаната серија на камери Cinema Line од Sony поставува стандарди за снимање филмови, со прекрасни филмски слики, врвни перформанси и ефикасни работни процеси. Уживајте во практично снимање со S-Cinetone™ и S-Log3 за високо ниво на градација и многу други функции. Компактната камера FX30 нуди непречен пристап до снимањето филмови за надежните креатори.

Достапен е нов софтвер.
Подобрете ја вашата камера за да уживате во полесно снимање.
Погледнете повеќе детали.
()
  • ILME-FX30B

    Само куќиште
    НОВО
  • ILME-FX30

    Куќиште + XLR-рачка
    НОВО


Поддршка за снимање филмови

FX30 снима прекрасни слики со прекумерно семплирање во 6K и филмски изглед. Нејзината компактна големина ви овозможува да ја носите секаде, а современите функции за AF и стабилизација ви овозможуваат да се концентрирате на композицијата, а не на персоналот и поставувањето.
Жена гледа цртеж Жена гледа цртеж

Изгледот и функциите на Cinema Line

Креатор држи камера Креатор држи камера

Креативен партнер на кој може да му верувате

Камерман снима жена Камерман снима жена

Разновидни хардверски и софтверски опции

Лого за „Road to ZERO“ Лого за „Road to ZERO“

Во потрага по одржлив екосистем на производи

Извонредни слики од Exmor R CMOS-сензорот со формат Super 35, APS-C-големина и задно осветлување

Моќта за обработка на BIONZ XR™ нуди висококвалитетни слики и ракување

Сигурен и прецизен автоматски фокус

Наука за филмски бои со S-Cinetone

Нови режими за снимање со Log за филмска продукција

ДИМЕНЗИИ

dimensions_img
A: 77,8 мм (3 1/8 инчи) / B: 129,7 мм (5 1/8 инчи) / C: 84,5 мм (3 3/8 инчи)

КОМПОНЕНТИ