Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи
ALPHA

Нова филмска слобода

FX3 Cinema Line од Sony ја реализира замислата на страсните креатори на содржини. Филмското изразување е на исто ниво со сигурните перформанси и лесното ракување за да ги задоволи потребите на денешната креативна заедница. Компактна, лесна и едноставна за носење и користење.   

Достапен е нов софтвер.
Подобрете ја вашата камера за да уживате во полесно снимање.
Погледнете повеќе детали.
()
  • ILME-FX3

    НОВО


Слика за пример Слика за пример

Филмско изразување

Слика за пример Слика за пример

Удобно самостојно снимање

Слика за пример Слика за пример

Можности за проширување и ракување

Перформанси за форматот целосна слика со голема чувствителност и широк динамички опсег

Процесор за обработка на слика BIONZ XR со високи перформанси

Снимање во 4K (QFHD) со голема стапка на слики од 120 fps

Наука за филмски бои со S-Cinetone™

Зголемена преносливост за самостојна работа

Слика од FX3
A: 77,8 мм (3 1/8 инчи) / B: 129,7 мм (5 1/8 инчи) / C: 84,5 мм (3 3/8 инчи)