Живееме во нова ера на уживање во содржините
каде што можеме да избереме да стапиме во контакт со далечни луѓе,
невидени места, егзотични култури и нераскажани приказни во секој момент.
Можеме да го промениме начинот на кој го доживуваме светот.

Ние во Sony им оддаваме признание на креаторите и раскажувачите на визуелни приказни
и сме посветени да ги подобриме нивните извонредни вештини и талент.
Со децении работевме со креативната заедница
и им нудевме поддршка и алатки создадени од кинематографи за кинематографи.
Нашата ДНК од најдобрите филмски индустрии и најдобрите технологии за обработка на слика се обединуваат
за да создадат палета на моќни креативни алатки дизајнирани да ги доловат емоциите во секој кадар
и да ја разбудат вистинската моќ на раскажување визуелни приказни во секој аспект на создавањето содржини.

Создавајте со Cinema Line

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Слика од производот VENICE2

Дигитална камера за целосна слика со функција за внатрешно снимање X-OCN и избор помеѓу 8K-сензор и 6K-сензор.

Слика од производот VENICE2

Нова генерација на систем за снимање подвижни слики со паметен сензор за целосна слика, феноменална технологија за бои и практично ракување.

Слика од производот BURANO

Повеќенаменската лесна камера BURANO е филмска камера со сензор за целосна слика, 8,6K-резолуција, маргина на грешка со 16 чекори, вградена оптичка стабилизација на слика за објективи PL и објективи со E-приклучок и електронски варијабилен ND-филтер.

Слика од производот FX9

Неверојатна кинематографија со целосна слика, оптимизирана за брзи работни процеси

Слика од производот FR7

FR7 нуди рамномерна контрола на поместувањето, закосувањето и зумирањето (PTZ) во комбинација со сензор за целосна слика и висококвалитетна палета на објективи со E-приклучок.

Слика од производот FX6

Иако е компактна, камерата FX6 е подготвена за моментално користење и е опремена со сензор за целосна слика со висока чувствителност и доволно моќ за поголема креативност при снимањето.

Слика од производот FX3

Освен професионално ракување, оваа креативна алатка нуди зголемена преносливост за лесно самостојно фотографирање, поради што е идеална за снимање на вашата замисла.

Камера со XLR-систем со микрофон

Снимајте неверојатни снимки со вистински филмски изглед благодарение на софистицираните функции за AF и стабилизација.

Учествувајте во веб-семинарите

Интерактивни сесии со експерти од Sony и врвни режисери кои откриваат важни совети

Слика за пример
Look

Серијата Cinema Line е оптимално дизајнирана за создавање луксузни видеозаписи со филмски изглед и тонови на бои за текстурата на кожата како во филм.

Слика од производот
Ракување

Исто така, производите Cinema Line се дизајнирани да бидат едноставни за користење, земајќи го предвид снимањето видео. Внимателно се разгледани сите аспекти, вклучувајќи дизајн на куќиштето, издржливост, опции за проширување и издржливост на батеријата, со цел креаторите да можат да создаваат импресивни содржини.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.