Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи
Хибриден фотоапарат за целосна слика Alpha 7 IV

ILCE-7M4/ILCE-7M4K

НОВО
ALPHA

Одново дефинирани стандарди.
За нова генерација на креатори.

Нудејќи револуционерни перформанси за снимање фотографии и видеоснимки, α7 IV е идеален хибрид кој создава прекрасни слики и нуди моментална испорака и дистрибуција. α7 IV е фотоапарат дизајниран да ги реализира уметнички идеи на денешните креатори.

Достапен е нов софтвер.
Погледнете повеќе детали.
()
 • ILCE-7M4/ILCE-7M4K

  ILCE-7M4

  Само куќиште
  НОВО
 • ILCE-7M4/ILCE-7M4K

  ILCE-7M4K

  Куќиште + објектив за зумирање од 28-70мм
  НОВО


Едноставното никогаш не било толку добро

Подгответе се за инспирација. Реалната резолуција на α7 IV и извонредниот автоматски фокус врз основа на AI се само дел од палетата на врвни функции што ги нуди најсовремената технологија за обработка на слика. 

/content/dam/sony/contents/global/cameras/alpha-interchangeable-lens-cameras/year2022/ilce-7m4/overview/photogaralley_desktop.jpg
Галерија со фотографии од α7 IV
Слика од вртливото копче за фотографии/видео/S&Q Слика од вртливото копче за фотографии/видео/S&Q

Ново уживање во обработка на слики

Фотографија од фотограф кој гледа низ визирот додека фотографира Фотографија од фотограф кој гледа низ визирот додека фотографира

Фотографирање без компромиси

Фотографија на која автоматскиот фокус овозможува јасно фокусирање на човек кој учествува во брзи спортски активности Фотографија на која автоматскиот фокус овозможува јасно фокусирање на човек кој учествува во брзи спортски активности

Сигурен и брз автоматски фокус

Фотографија од снимател кој ја користи вградената стабилизација на слика со активен режим, без дополнителна опрема Фотографија од снимател кој ја користи вградената стабилизација на слика со активен режим, без дополнителна опрема

Постојан напредок на обработката на видео

Фотографија од човек кој проследува во живо преку фотоапаратот Фотографија од човек кој проследува во живо преку фотоапаратот

Нова ера на комуникација на слики

Новосоздаден Exmor R CMOS-сензор за целосна слика со 33,0 MP и задно осветлување

Напреден процесор за обработка на слика BIONZ XR со 8x подобри перформанси за обработка

Сигурни функции за AF како AF на очи во реално време за луѓе, животни и птици

Снимање во 4K со 60p, можност за снимање со 10 бита и 4:2:2

Напредни функции за видео како активен режим, компензација за промени во фокусната должина и помош при AF

ДИМЕНЗИИ

Слика од производот Alpha 7 IV
A: 96,4 мм (3 7/8 инчи) / B: 131,3 инчи (5 1/4 инчи) / C: 79,8 мм (3 1/4 инчи)

КОМПОНЕНТИ