Домашно кино и звучници во вид на лента

Домашно кино и звучници во вид на лента

Домашно кино и звучници во вид на лента

Опкружувачки звук, независно што гледате

HT-S2000

Овој 3.1-кан. звучник во вид на лента со Dolby Atmos® / DTS:X® нуди моќен опкружувачки звук како во кино. Благодарение на новосоздадената технологија за создавање повеќе канали за звук, овој звучник во вид на лента нуди тродимензионален опкружувачки звук дури и кога репродуцирате стерео содржини, како серии, музика од услуги за проследување и многу повеќе. Централниот звучник создава јасен дијалог, а вградениот двоен сабвуфер нуди длабок бас. 

()
  • HT-S2000

    НОВО


Слика од дневна соба со телевизор и звучник во вид на лента HT-S2000 во средината, се гледа слика од кит со воден печат

Уживајте во опкружувачки звук

Благодарение на Vertical Surround Engine и S-Force PRO Front Surround, HT-S2000 создава филмски опкружувачки звук за да уживате во возбудата што ја нудат Dolby Atmos® и DTS:X®. Новосоздадената технологија за создавање повеќе канали за звук нуди и тродимензионален опкружувачки звук за сите содржини што ги слушате, за да ве опкружи со звук користејќи еден звучник во вид на лента.
 
Слика од внатрешните компоненти на звучникот во вид на лента HT-S2000

Јасен дијалог, моќен и богат бас

Комбинацијата од нашите најнови технологии за обработка на сигнали и акустика е основата за создавање огромно звучно поле. Централниот звучник создава јасен дијалог, а вградениот двоен сабвуфер нуди длабок бас.
 
Слика одблиску од HDMI-приклучокот на HT-S2000 и HDMI-кабел, со слика од мобилен телефон што ги прикажува поставките

Лесно поставување и ракување

Поврзете го HT-S2000 со вашиот телевизор преку HDMI-кабел - треба само да го приклучите кабелот и поставувањето ќе заврши. Нашата нова апликација за паметни телефони Sony | Home Entertainment Connect овозможува лесно поставување и интуитивно ракување. Звучникот во вид на лента може да го контролирате и со испорачаниот и практичен далечински управувач.
 
Слика од различни производи од Sony, меѓу кои и телевизор, звучници, сабвуфер и звучник во вид на лента

Совршена синхронизација со други производи од Sony

Изборниот безжичен сабвуфер ќе понуди звук со моќен бас. Додајте ги нашите изборни безжични задни звучници за да добиете подобро филмско доживување, со звук што се репродуцира директно зад вас. Кога е поврзан со компатибилен телевизор BRAVIA™, поставките за звук на звучникот во вид на лента се појавуваат автоматски во менито за брзо поставување на телевизорот BRAVIA заради лесна контрола на функциите како звучно поле и јачина на звукот.
 
Слика од различни материјали врз стаклени чинии

Одржливост

Аудиопроизводите за во домот од Sony не само што се дизајнирани за одлични аудиодоживувања, туку и не се штетни за животната средина. Посветени сме да користиме помалку нерециклирана пластика за нашите производи и пакувања.
 

Слика со икона од 4 звучници, по еден во секој агол, насочени кон центарот

Опкружувачки звук како во кино со Dolby Atmos® и DTS:X®

Слика од икона од звучник со повеќе заоблени линии околу него

S-Force PRO Front Surround и Vertical Surround Engine за повеќедимензионален звук

Слика од икона од звучник со две заоблени линии пред него

Новата технологија за создавање повеќе канали за звук ги претвора сите стерео содржини во тродимензионален опкружувачки звук

Слика со икона од звучник во вид на лента

Практичен 3.1-кан. звучник во вид на лента со вграден двоен сабвуфер

Слика со икона од миксета со 3 прекинувачи

Лесно поставување и поврзување со еден кабел, како и апликација за паметни телефони што ќе ве води низ почетните поставувања

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.