Домашно кино и звучници во вид на лента

Домашно кино и звучници во вид на лента

Домашно кино и звучници во вид на лента
Телевизор поставен на сив ѕид во дневна соба со сиви тонови и различни декоративни предмети. Телевизор поставен на сив ѕид во дневна соба со сиви тонови и различни декоративни предмети.

Најдобри филмови, телевизија и игри

Нашите решенија со домашно кино и звучници во вид на лента создаваат висококвалитетен и опкружувачки филмски звук што е достапен за сите.

НОВИ ВОЗБУДЛИВИ ПРОИЗВОДИ

 • Слика од преносливиот систем за кино HT-AX7

  Пренослив систем за кино HT-AX7 со 360 Spatial Sound Mapping

  HT-AX7
  НОВО
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Слика од звучникот во вид на лента HT-S2000

  Звучник во вид на лента со Dolby Atmos®/DTS:X® и 3.1-кан. | HT-S2000

  HT-S2000
  НОВО
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Слика од звучникот во вид на лента HT-A3000

  Звучник во вид на лента со 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos® / DTS:X® и 3.1-кан. ┃ HT-A3000

  HT-A3000
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Слика од звучникот во вид на лента HT-A5000

  Звучник во вид на лента со 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos®/DTS:X® и 5.1.2-кан. | HT-A5000

  HT-A5000
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Слика од звучникот во вид на лента HT-A7000

  Звучник во вид на лента со 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos®/DTS:X® и 7.1.2-кан. | HT-A7000

  HT-A7000
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Слика од 4 сиви звучници и црна контролна кутија

  Систем за домашно кино со 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos®/DTS:X® | HT-A9

  HT-A9
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Слика од AV-приемникот TA-AN1000, снимена под агол

  8K AV-засилувач со 7.2 канали и 360 Spatial Sound Mapping |TA-AN1000

  TA-AN1000
  НОВО
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Слика од безжичниот звучник со лента за на врат SRS-NS7

  Безжичен звучник со лента за на врат SRS-NS7

  SRS-NS7
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP

АЛАТКА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ ПРОИЗВОДИ

360 Spatial Sound што се прилагодува кон вашето опкружување

Нашата револуционерна технологија 360 Spatial Sound Mapping создава повеќе фантомски звучници преку реалните звучници. 0

Проширете го звукот со изборни звучници

Подобрете ја вашата домашна забава со изборни безжични сабвуфери и задни звучници што нудат подлабок и пореален звук.
alttext

ПОДДРШКА