Удобен дизајн, реален звук

WF-C700N

Слушалките WF-C700N со поништување на шум, целодневна удобност и сеопфатен квалитет на звук ви овозможуваат да уживате во музика на секое место.

()
Боја :
 • 1 Сиво-зелена боја
 • 2 Бела
 • 3 Црна
 • 4 Лаванда
 • WF-C700N

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  НОВО


Репродуцирајте музика каде и да одите

Разгледајте ги безжичните слушалки со поништување на шум WF-C700N од Sony.
Слика од човек што седи во пералница и гледа во својот телефон, носејќи ги безжичните слушалки со поништување на шум WF-C700N

Само вие и вашата музика

Поништете го шумот во заднина со технологијата за сензор за шум или користете го режимот за амбиентален звук за да останете поврзани со природното опкружување. Прилагодете го амбиенталниот звук со апликацијата Sony | Headphones Connect за да го контролирате вашето уживање при слушањето.
 
Слика од виолетовите слушалки WF-C700N и футрола опколени од различни предмети за секојдневна употреба, како што е лаптоп, торба и очила за сонце

Дизајнирани водејќи грижа за удобноста

Фокусирајте се на вашата музика колку сакате. Овие мали и лесни слушалки имаат ергономски дизајн за целодневна удобност, дури и за помали уши.
 

Слушнете го секој ритам во висок квалитет

Процесорот за подобрување на дигитален звук (DSEE) и уникатниот звучник од Sony ја репродуцираат вашата музика со автентични вокали и моќен бас. Сменете ја музиката за да одговара на вашиот вкус со поставките за EQ во апликацијата Sony | Headphones Connect.
Слика од човек што седи на рампа со скејтборд и носи слушалки со поништување на шум WF-C700N

Сигурни повици, без оглед на тоа од каде се јавувате

Лесно воспоставување повици без користење на рацете благодарение на висококвалитетниот вграден микрофон. Со структурата за намалување на шумот од ветер, WF-C700N јасно го пренесува вашиот глас, дури и на ветровит ден. 
Слика од жена што седи на биро и користи лаптоп, носејќи ги виолетовите безжични слушалки со поништување на шум WF-C700N

Слика од икона за звучник со круг околу него и линија во средината

Дигиталното поништување на шум и режимот за амбиентален звук ви овозможуваат да контролирате што слушате

Слика од икона од пердув

Компактна големина и лесна тежина за поудобно вметнување

Слика од икона за музичка нота

DSEE™ врши обновување на високофреквентниот звук кој се губи при компресијата

Слика од икона за миксета

Детално прилагодување на звукот со
Sony | Апликација Headphones Connect

Слика од икона за микрофон

Јасни повици без користење на рацете со структура за намалување на шумот од ветер.

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.