Играјте подобро и подолго

Безжични слушалки со микрофон INZONE H5 за игри

Со лесен дизајн и помал страничен притисок, слушалките INZONE H5 се подготвени дури и за вашите најдолги периоди на играње. А, со напредната просторна репродукција за реален звук и микрофон што овозможува сите јасно да ве слушаат, ќе бидете на добар пат до победата.

()
Боја :
  • 1 Бела
  • 2 Црна
  • WH-G500

    • 1
    • 2
    НОВО


Гејмер на FNATIC кој го прилагодува микрофонот на слушалките INZONE H5

Подобрени за победа. Во соработка со Fnatic.

Совршеното играње на професионалните гејмери на Fnatic во комбинација со развојот на INZONE. Слушалките INZONE H5 се достапни за соработка.

Звукот ви овозможува да бидете подобри од конкуренцијата

360 Spatial Sound for Gaming0 ви овозможува да ја слушнете насоката и растојанието до вашиот противник, за да можете да реагирате први и да победите повеќе. Ако сакате дополнително приспособување, можете да го приспособите звукот во INZONE Hub.
Човек држи пластичен пиштол во свет на компјутерска игра и нишани кон 3D-модел со прстени околу стапалата за звук

Лесни и меки за подолго играње

Слушалките INZONE H5 се удобни дури и за долго играње поради мазното платнено ушно перниче, малиот страничен притисок и мекото перниче на лентата за на глава за еднакво распоредување на лесните слушалки од 260 гр.
Слика од слушалките INZONE H5 со микрофонот во положба на корисникот, со сино и виолетово осветлување во заднина

Јасна комуникација овозможена од AI

Технологија за прецизно откривање гласови

Двонасочниот микрофон со технологија за намалување на шум со AI го намалува несаканиот шум и го издвојува вашиот глас од останатите звуци во заднина, за да овозможи појасна комуникација со вашите соиграчи и поголема шанса за победа.
Слика што прикажува како слушалките INZONE H5 може да го елиминираат шумот во заднина за да овозможат јасно да се слуша гласот на гејмерот
Гејмер кој седи на својот компјутер и ги носи слушалките INZONE H5

Траење на батеријата до 28 часа и помало доцнење

Безжичната врска од 2,4 GHz со мало доцнење преку USB-предавателот ви овозможува да играте без кабли до 28 часа, но секогаш ќе имате опција за жична врска, доколку ви е потребна.
Дознајте повеќе за безжичното поврзување и практичноста
Лого за Sony PS5

Perfect for PlayStation®5

Со слушалките INZONE H5 ќе уживате во прекрасниот звук за игри Tempest 3D AudioTech на PlayStation®5 со одлична просторна реалност. Тие работат беспрекорно со конзолите PlayStation®5: јачината на звукот, преостанатата енергија во батеријата и индикаторот за исклучување на звукот на микрофонот се прикажуваат на екранот додека играте.

Слика со икона од 4 звучници насочени кон централна точка

Прецизно откривање на противниците со 360 Spatial Sound for Gaming

Слика од икона од пердув

Мала вкупна тежина од 260 гр и ушни перничиња со мал притисок

Слика од икона за микрофон

Двонасочен микрофон со технологија за намалување на шум со AI

Слика со икона од батерија

Батерија што трае 28 часа 

Слика со икона од кабел

Опции за безжично или жично слушање

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.