Опрема за игри

Опрема за игри

Слика од тимот Fnatic за VALORANT со темна заднина и логото Fnatic во преден план Слика од тимот Fnatic за VALORANT со темна заднина и логото Fnatic во преден план

Подобрени за победа. Во соработка со Fnatic.

Совршениот начин на игра на Fnatic во комбинација со технолошката иновација на INZONE. Нашите тимови соработуваа за да ги создадат INZONE Buds и INZONE H5, што се целосно поддржани од професионалните играчи на Fnatic. Опремата INZONE беше создадена не само за да им понуди технологија на гејмерите со која ќе добијат предност во натпреварувањето, туку и за да помогне во развојот на културата за гејминг во целиот свет - поради тоа Fnatic се совршен партнер за развој на опремата за играње игри INZONE.

5 полиња прикажуваат различни статистики за Fnatic, вклучувајќи години на работа и број на професионални играчи, игри, шампионати и љубители

Fnatic - предводник во е-спортовите

Основан во 2004 година во Лондон, Fnatic е еден од најуспешните брендови за е-спортови досега и има победено на повеќе натпревари во категорија 1 од кој било друг тим во светот. Fnatic има тимови во Лондон, Берлин, Токио и други градови и повеќе од 30 милиони љубители. Организација што е светски предводник, што крши рекорди, што дефинира нова ера и организација со која гордо соработуваме.

Колаж од слики од професионалните играчи за VALORANT од тимот Fnatic, кои соработуваат со тимот за производство на INZONE од Sony

Комбинација создадена со победи

Соработката на Fnatic со инженерите и професионалците за планирање производи од Sony беше клучна во создавањето на палетата INZONE. Професионалните играчи за VALORANT и Apex Legends од тимот Fnatic ги тестираа производите INZONE во нивната развојна фаза, давајќи повратни информации за различни фактори како квалитет на звукот, носење, траење на батеријата и доцнење на сигналот; и Fnatic потврди дека крајните производи ќе бидат нивен избор за опрема за играње игри. 

Носени од најдобрите

Погледнете кои модели ги избраа професионалните играчи на VALORANT од Fnatic.

Изборот на Boaster
INZONE Buds

Слика од Boaster во профил кој става бели слушалки INZONE Buds во ушите

Изборот на Chronicle
INZONE Buds

Слика од Chronicle во профил кој носи црни слушалки INZONE Buds и посочува кон нив со својата лева рака

Изборот на Derke
INZONE H5 и INZONE Buds

Слика од Derke во профил кој носи црни слушалки INZONE H5

Изборот на Alfajer
INZONE Buds и INZONE H9

Слика од Alfajer во профил кој носи бели слушалки INZONE Buds

Изборот на Leo
INZONE H5

Слика од Leo во профил кој носи црни слушалки INZONE H5

INTO YOUR ZONE

Подобрете ги вашите сетила и подгответе се за победа. Нашите слушалки со микрофон за игри INZONE ќе ви помогнат да слушате појасно и да реагирате побрзо за да победувате секогаш.
Слика од бели слушалки INZONE наспроти заднина со сини и виолетови тонови