Вашите компактни слушалки за во уво

Потполно безжични слушалки за игри INZONE Buds со поништување на шум

INZONE Buds се дизајнирани за сериозно играње игри, со долго траење на батеријата и мало доцнење преку испорачаниот USB-C-предавател. Може да се поврзат и директно со вашиот паметен телефон со Android и LE Audio (нема поддршка за стандарден Bluetooth).

Компатибилност за поврзување преку USB-C-предавател со 2,4 GHz и LE Audio (нема поддршка за стандарден Bluetooth).
Погледнете компатибилност со паметни телефони
()
Боја :
 • 1 Бела
 • 2 Црна
 • INZONE Buds

  WF-G700N

  • 1
  • 2
  НОВО


Подобрени за победа. Заедно со Fnatic

Совршеното играње на професионалните гејмери на Fnatic во комбинација со развојот на INZONE. Слушалките INZONE Buds се резултат на соработката. Погледнете го видеото за да дознаете како можат да ви понудат подобри шанси за победа.

Извонредниот звук ви овозможува врвни перформанси

Компактна форма и потполно безжично поврзување без намалување на квалитетот на звукот. Слушалките INZONE Buds користат звучник од 8,4 мм, технологија за поништување шум и функција за приспособување на просторниот звук според ушите на корисникот, за да ви понудат квалитет и реализам што никогаш не би ги очекувале од нивните компактни димензии.
Човек држи пластичен пиштол во свет на компјутерска игра и нишани кон 3D-модел со прстени околу стапалата за звук

Најдолго траење на батеријата во индустријата од 12 часа кое ќе одговори на вашите потреби0

Новиот процесор L1 со мала потрошувачка на енергија овозможува батеријата на слушалките да трае до 12 часа0, односно вкупно 24 часа со помош на футролата за полнење. Одликувајќи се со најдолго траење на батеријата во индустријата1, INZONE Buds нудат доволно енергија за долгите сесии и ќе го подобрат начинот на кој играте игри.
INZONE Buds во футролата за полнење на маса со тастатура

Малото доцнење на сигналот овозможува поголема прецизност

Поврзувањето преку предавател USB-C® овозможува доцнење помало од 30 мс, што значи дека ништо нема да може да ви попречи. 
Слика од гејмер пред монитор кој носи слушалки INZONE Buds

Повеќе удобност. Повеќе играње.

Благодарение на потполно безжичниот дизајн, компактната големина и понежниот контакт со ушите, може да уживате во подолги гејмерски сесии со поголема удобност. 
Насмеан гејмер со кој носи слушалки INZONE Buds

Слика со икона од 4 звучници насочени кон централна точка

360 Spatial Sound for Gaming и напредно приспособување според обликот на вашите уши

Слика од икона од звучник со симбол „стоп“ врз него

Го поништуваат звукот во заднината за да може да се концентрирате на играта

Слика со икона од INZONE Buds

Потполно безжични слушалки за во уво со понежен контакт за поголема удобност

Слика со икона од батерија

Траење на батеријата до 12 часа за подолги гејмерски сесии

Слика од икона за микрофон

Микрофонот со AI овозможува вашиот глас да се истакне меѓу звуците на игрите

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.