ИД на напис : 00256657 / Последна промена : 25.01.2021Отпечати

Датотеката нема да се преземе од веб-локацијата за Поддршка кога се користи прелистувач Chrome

    Можно е некои датотеки да не се преземат од веб-локацијата за Поддршка кога се користи најновата верзија од прелистувачот Chrome. 

    Работиме на решение, но, во меѓувреме, користете друг прелистувач како што е Firefox, Safari или Microsoft Edge за да ја преземете датотеката.  

    Се извинуваме за сите непријатности.