ИД на напис : 00189449 / Последна промена : 07.07.2020

Известување за повлекување на двигатели и софтвер за Windows® 7 и други оперативни системи кои не се поддржани – 7 јули 2020 година

  Почитувани купувачи на Sony VAIO®,
   
  Ве известуваме дека од 1 јануари 2021 година, Sony повеќе нема да обезбедува двигатели и софтвер за компјутерите Sony VAIO® кои биле испорачани со следниве инсталирани оперативни системи од Microsoft® Windows®:

  • Windows 95
  • Windows 98
  • Windows 98 SE
  • Windows ME
  • Windows 2000
  • Windows XP
  • Windows Vista
  • Windows 7

  БЕЛЕШКА: Microsoft® повеќе не ги поддржува овие оперативни системи.
   
  Ви благодариме за разбирањето.