ИД на напис : 00234889 / Последна промена : 03.02.2022Отпечати

Дали може да ги оптимизирам слушалките за да слушам песни со 360 Reality Audio од Amazon Music HD?

    Можете да уживате во песните со 360 Reality Audio преку претплата на Amazon Music Unlimited со кои било слушалки.

    Меѓутоа, не можете да ја оптимизирате (персонализирате) апликацијата Amazon Music преку апликацијата Sony | Headphones Connect (од октомври 2021 година).