ИД на напис : 00200077 / Последна промена : 27.06.2019

Додавајте, сортирајте и бришете канали со леснотија: Sony Channel Editor (Уредувач на канали од Sony)

Производи и категории на кои се однесува овој напис

Со задоволство ви го претставуваме активирањето на новата алатка за уредување канали!*

Алатката „Sony Channel Editor“ (Уредувач на канали од Sony) ви овозможува да го промените редоследот на каналите во списокот преку компјутерот. Оваа алатка е практична и лесна за користење. Едноставно следете го процесот од 3 чекори:

  1. Преземете го списокот од телевизорот на USB-меморија
  2. Уредете го редоследот на списокот на канали на компјутерот
  3. Вчитајте го во телевизорот

Алатката, достапна за преземање на страницата за конкретниот модел на вашиот телевизор, е компатибилна со сите телевизори од Sony од 2012 година натаму:

Откако ќе ги совладате основните функции, зошто да не ги пробате и понапредните функции кои ги може оваа алатка?

Се надеваме дека ќе ви се допадне новата алатка; уредувајте колку што сакате

Срдечен поздрав,

Sony Europe
 

*Имајте го предвид следново: Алатката е достапна само на одредени јазици. Ако не е достапна на вашиот јазик, датотеката за преземање и алатката ќе бидат на англиски јазик.