ИД на напис : 00172592 / Последна промена : 20.03.2017

Достапност на ажурирање на фирмверот за телевизорите со Android од Sony (модели од 2016 и 2017 година) серија XD70, XD75, XD80, SD80, XD83, ZD9, XE80, XE90, XE93 и XE94 – 15 март 2017 година

    БЕЛЕШКА: Ова ажурирање на фирмверот постепено ќе се доставува на сите телевизори поврзани на интернет до 29 март 2017 година.

    Со задоволство ве известуваме дека нов ажурирање на фирмверот (pkg. 6.1004) ќе биде достапно за мрежно преземање директно на телевизорот, на 15 март 2017 година.

    Ова ажурирање го носи следново подобрување: 

    • Подобрено сортирање на каналите

    Sony секогаш ги зема предвид повратните информации од клиентите, се залага за иновации и севкупен квалитет на производот.