Микрофон за дигитален звук, со помали димензии

()
  • ECM-B10

    НОВО


Извлечете максимум од фотоапаратите α со овој компактен микрофон со насочување. Конфигурацијата без кабли и без батерија е совршена за снимање филмови, а острата насоченост и изборот од три шеми на снимање ги задоволуваат различните потреби за снимање звук. Дигиталната обработка на сигнали и преносот на звук овозможуваат снимање на висококвалитетен звук без деградација

Компактен микрофон со насочување и дигитална обработка на сигнали

Изберете помеѓу супернасочна, еднонасочна и повеќенасочна шема на снимање

Интерфејс за дигитален звук преку приклучок за повеќе интерфејси (MI)

Сеопфатна рачна контрола за оптимално снимање на звук

Конфигурација без кабли и без батерија заради лесна преносливост

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.